Elég a napi 1 óra erőteljes séta 5kg fogyáshoz?
Ne higgy nekik! Én ugyanezzel a módszerrel sikeresen fogyok ZSÍRBÓL.
Nem voltam túl dagadt, amikor kb. másfél hónapja nekikezdtem (61 kg 164 cm-hez), most vagyok 55 kg. Napi 5-6 étkezés, sok fehérje (vacsira is!), kevés szénhidrát (max. ebédig, utána már nem), sok-sok folyadék (min. 3 liter!) és heti 5-6x megyek így 1 órára sétálni. Ja, olyan helyre menj, ahol nem kell 2-3 percenként megállnod zebra meg ilyen hülyeségek miatt.
Utána mindig nyújts. Ja és szerezz be valami normális cipőt/papucsot. Nekem Nike flip-flop (vagy japánpapucs, ahogy tetszik) papucsom van így nyárra és nem fáj benne a lábam. Soha. (A többi papucsom mind egy rakás lócitrom ilyen szempontból, akármilyen drága volt.)
Igen azt elfelejtettem írni, hogy már 2 hete figyelek az étkezésemre, le is ment 2 kiló. 161cm és 59kg vagyok 54 kg szeretnék lenni.
Köszönöm a válaszokat, ha van valakinek még ötlete véleménye írjon. :)
Utolsó: Humorérzék nulla :P
"Ha van mellé szálkásító diéta akkor ESETLEG fogyhatsz..."
Nem esetleg, hanem biztos. (Csak tartsd is be a diétát, kedves kérdező ;) )
És ejj, nem hülyézzük le vaktában az embereket, kedves utolsó. Te hülye. (:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!