Testépitői karierem on, off?
Figyelt kérdés
Édesanyám nemengedi a táplálékkiegészitőket szedni ugyan az ő szemszögéből " doppingszernek " tűnik.. valami ötlet milyen szemszögből tudnám elmagyarázni neki hogy ártalmatlan szerekről van szó ? :((2012. aug. 19. 20:06
1/6 anonim válasza:
Kérd meg, hogy magyarázza el, hogy miért ártalmas. Te meg mondd el, hogy miért nem (gondolok itt arra, hogy mondjuk fehérje, az ott van a húsban is).
2/6 anonim válasza:
én is ugy vagyok mint te....de már nem érdekli ha valami bajom csak erre az egy dologra fogja majd fogni...
de nem lessz tőle bajom nekem sehogy nem akarja elhinni még most sem szóval idővel elfelejti...jah és amit nem tud az nem baj...inkább elrakom valahova és beszedem régen úgy volt de valahogy engedékenyebb lett mivel tudja ugy is szedni fogom ha engedi ha nem...
3/6 A kérdező kommentje:
nos igen nahde az a probélma hogy hiradó meg egyebek csak arról beszélnek ,hogy a tömegnövelőkbe egyéb készitményekbe doppingszereket raktak stb... :(
2012. aug. 19. 20:15
4/6 A kérdező kommentje:
kedves 2. kommentelő "kolléga" :D ugyan ez van velem is :(
2012. aug. 19. 20:17
5/6 anonim válasza:
tudjátok, kisgyerekek, amíg a mami főztjét zabáljátok, addig az van amit a mutter mond. Örüljetek vazze, hogy ingyér elétek teszik a kajátokat.
El lehet menni dolgozni, aztán akkor azt kajáltok, amit akartok. de addig csipu van.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát figyelj egyész nyáron melóztam (brigád) saját pénzemből venném szoval erről ennyit.
2012. aug. 19. 20:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!