[F1] Mit érdemes írni egy aláírás kérő levélbe? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék küldeni egy-egy levelet a két kedvenc pilótámnak. Az egyiknek már megvan a címe, és az lenne a gondom, hogy hogy kellene ezt kezdeni? Tehát megszólítás stb. stb. és mit érdemes írni? Tehát csak annyit, hogy ezért és ezért küldtem ezt a levelet, vagy (ami szerintem jobb) hogy leírjuk, hogy mit gondolunk róla, meg szerintünk miért jó abban amiben. Az az illető akinek először küldeném nem valami érzelgős típus, sőt... A Forma 1 ismerők biztos tudják, hogy miről beszélek, ha azt mondom, hogy Kimi Räikkönen-nek akarom a levelet küldeni (a másik Romain Grosjean lenne), ezért ezért nem tudom mit kellene beleírni. A válaszokat előre is köszönöm! Igazán sokat segítenétek :)2012. aug. 17. 19:17
1/5 anonim válasza:
kimi ugysem fogja végigolvasni, úgyhogy ne írj sokat.
köszönj, írd le, hogy ő a kedvenc pilótád, neki szurkolsz, miatta nézed a forma1-et, és nagyon boldoggá tenne, ha küldene egy dedikált fotót.
ha mákod van, valami menedzser gyakornok elolvassa és küld fotót. (felcímzett felbélyegzett válaszborítékot küldj)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen... Nekem is ez volt a megérzésem, hogy úgysem fogja végigolvasni.. :) Köszönöm!
2012. aug. 17. 19:51
3/5 anonim válasza:
Szia!!
Négy pilóta van a mezőnyben, aki a legtöbb levelet végigolvassa és egyik sem Kimi :(
Szépen írd le, hogy nagyon szereted, mindig nagyon szurkolsz neki és, hogy szeretnél tőle egy dedikált fotót. Mellékelj hozzá válaszborítékot és szerintem biztosan megkapod amit kérsz (legalábbis én kaptam)
Sok sikert!!
4/5 anonim válasza:
Ezeket a leveleket nem olvassák a pilóták, csak kapsz egy fénymásolt aláírást aztán csá. Nem kell ömlengeni egy normális megszólítás, aztán mit akarsz, megköszönöd viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!