Futócipőt hol érdemes venni?
Arra gondolnék, hogy a márkabolt és pl. a deichmann-os futócipők között minőségileg van különbség?
Melyik tartósabb?
ezt a cipőt használom. az ára majdnemhogy ajándék. tavaly óta használom, minden 2. nap futok 8km-t erdei úton, amelynek egy része murva, másik része rendes nyers agyagos föld. még egy varrat nem szakadt el benne, stabil, a talpam alatti köveket abszolút nem érzem benne. nagyon tudom ajánlani. remek cipő. volt már 27 ezres nike cipőm is, amely negyedét nem tudta ennek a cipőnek!!!!
Igenis van különbség futócipő és futócipő között.
Szerintem menjél el egy olyan boltba, ahol van választék pl. Dechatlon vagy Pesten a Spuri futóboltba és próbálj fel több cipőt is, és meglátod, hogy érezni fogod a különbséget. Én 1 éve cseréltem a dechatlon saját márkás futócipőjét egy jó fajta nike-ra, hát ég és föld. Azóta pl. egyáltalán nem fáj a térdem futás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!