Miért hiszi minden mai modern pics*, hogy aki szálkás, az izmos is?
Figyelt kérdés
Sok embert láttam,akik szálkásak,de közben rohadt soványak,nem pedig izmosak,a kis 35ös eres bicepszükkel azt hiszik,hogy izmosak,közben tömegelni kellet voltan,nem pedig szálkásítani,dehát ők ilyesmi után nem néznek,csak gyúrnak,mint az állat,mert attol izmosak lesznek...2012. aug. 16. 23:01
11/16 Sznofru válasza:
Izom mindenkin van, kerdes hogy mennyi.
Ha valaki szalkas az nalam azt jelenti, hogy a testzsirja minimalis (es nem feltetlenul hogy izom is).
Ha meg izmos az azt, hogy jocskan van rajta izom.
Ha meg szalkas is es izmos is, akkor testepito :-)
12/16 anonim válasza:
Én szerintem értem mire gondolt a kérdező.Van olyan osztàlytársam akin csak minimális mennyiségű izom van,de mivel nincs rajta hús vagy zsír,azok nagyon jól kirajzolódnak.Minden lány mondogatja,hogy fú,de izmos,de egyáltalán nem erős..ha csak megbököm azt kis kockás hasát,már összegörnyed és hányni akar.Viszont ha ő engem teljes erőből hasbavág,azt meg sem érzem,olyan erős a hasam,de mivel van rajta egy nagyon pici zsír,nem kockás,és a lányoknak már automatikusan nem izmos...16/F
13/16 anonim válasza:
A hús és az izom ugyanaz:)
Nézz meg néhány felmérést, hogy az emberek, de elsősorban a nők milyen testalkatot találnak izmosnak. Hát nem a hatalmas mellizmot, kigyúrt karokat és csuklyát. A vékony, szálkás, szikár férfiakat izmosabbnak találják és vonzóbbnak. Elsősorban a szimmetria számít, mind az arcon, mind a testen, ami alapján megítélünk elsőre valakit.
14/16 anonim válasza:
Manapság az izom már nem számít semmit, nézd itt van például Yoda mester. Mégis mekkora és most nézd meg, hát nem elképesztő? De mondhatnám CHUCK NORRIS-t is ő sem látszik izmosnak. Dumbledore? Gandalf? Mario? Pedig szerintem Fekete Laci igenis vonzó.
15/16 A kérdező kommentje:
Akkor rögtön indulhatsz,és szerelmet vallhatsz neki
2012. aug. 17. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!