Hogyan tudnám magam kicsit kigyúrni 2 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy izmos f@szi, eddig 1 hónapig otthoni súlyzókkal+fegyenccel mentem, de nem látok magamon változást, csak nagyon minimálist. Szedtem a scitec nutritiontól is egy 3021 grammos protkót, de nem ragadt rám semmi, nem lettem szélesebb sem, csak minimálisba. Edzőterem lenne a végső megoldás?2012. aug. 14. 17:02
11/13 anonim válasza:
Menj el edzőterembe és majd meglátod milyen. Ne menj haverral és kész.
Én kifejezetten izmos voltam amikor konditerembe mentem haverokkal elsőnek. Fekpadon 80kilót kinyomtam ,de döntött padon azt hiszem 30kg feladta a leckét. Senki sem szólt semmit.
Az a tapasztalatom ,hogy akik konditerembe mennek sokkal barátságosabbak és nyugodtabbak meg segítőkészebbek mint a többi ember.
Szerintem mindenképp egyedűl menj és ne törődj azzal ,hogy más mennyit nyom.
Egyébként vigyázz mert lehet ,hogy a nálad soványabb,kisebb gyengébbnek látszó fazonok sokkal erősebbek mint te..
Az írásodból az derül ki ,hogy te elég agresszív vagy.
Csak azért mondom ,hogy nehogy visszanyaljon a fagyi:)
12/13 A kérdező kommentje:
Én is voltam már konditeremben, haverralis ketten és hárman is. Rendesen végig gyúrtam magam, egyszer mentünk alsó testre, járni nem tudtam másnap. Azután mell-hát-váll jött és éreztem, hogy nőtt a mellizmom, viszont egy hétre rá eltűnt, mert abbahagytam az edzést rá. Azt hiszem, edzőterembe fogok járni, már csak egy étrendet kéne összeállítanom.
2012. aug. 14. 19:04
13/13 anonim válasza:
"kicsit kigyúrni" az mi? na m1 hát két hónap az szinte semmi, mások szerintem a alapozo edzést tovább csinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!