Hogyan tudnám magam kicsit kigyúrni 2 hónap alatt?
Étrendnek hívják, ami neked kell.
másrészt meg 2 hónap alatt nem fogsz sokmindent elérni.
Attól függ milyen súlyzóid vannak otthon. Fegyencnél, erre a célra, jobb a terem.
Leszögeznék valamit. A testépítés nem a türelmetlenek sportja, 1-2 hónap alatt ne várj nagy változást.
A gond pedig, ahogy már előttem is írták, hogy nincs étrended. A protein, nem véletlenül táp.kieg a neve, annyit ér étrend nélkül, mint te a biciklin végtagok nélkül.
Tömegnövelő étrend és edzőterem!
De ne hidd azt, hogy ez végső megoldás, ez az alap, te csináltad eddig szarul.
4-edik te meg menj innen a hülyeségeddel, köszönöm.
Kivéve persze ha megtudod indokolni az állításod alapját és helyességét, kíváncsian várom.
Az otthoni edzést már ki lehet dobni a kukába ? És miket egyek húst napi 1x, meg rizsát, zabpelyhet, túrót, zöldségeket?
Edzőtermektől meg nem tudom, milyen lenne, hogy elmennék egy haverral, és ott csesztetne, hogy mivan te csak ennyivel gyúrsz én 10 kilóval többel, haha. Orrbab@sznám őt.
Le kell szarni a többieket, nem nekik kondizol és majd te is fejlődsz nagyobb súlyra, valahol el kell kezdeni.
Ezt töltsd le és olvasd el, az alapok benne vannak: [link]
Azzal nincs baj ha otthon edzel. Otthon is tudsz edzeni normálisan.
Csak kell egy alap felszerelés. Fekpad, kétkezes rúd, súlyemelő öv, 2bd 1 kezes súlyzó. Aztán jöhet a gogolóálvány, franciarúd, esetleg csigás otthonra tervezett kondigép.
Baromi sok gyakorlat van szabadsúllyal, nem kell egyből terembe rohangálni. (Azért ez a megoldás se olcsóbb, de jobban a szabadidődhöz tudod igazítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!