Anyu bekattant. Mit tegyek?
pontosan. minőség, okosan elosztott proteinnel elegendő az 1,6-1,8, néha nekem is 2g sikerül.
Monteznek meg üzenem, hogy az RDA proteinbevitel növényi proteinnel együtt számolják, mert képzeld, az is protein, habár tény, hogy gyengébb aminosav profilú. De elárulok egy titkot: ha növényt kombinálsz hússal, feljavítod az aminosav profilját, mivel a test aminosavakra bontja le a fehérjét. Tehát a növényi proteinhez nem viszonyítunk, de igenis beleszámít az összbevitelbe.
Nocsak, csak nem natural88 barátunk személyesen? Eddig az volt a "taktikája", hogy áradozott pár sort, hogy neki mennyire szar volt a gonosz fehérjepor után, aztán, hogy az orvos ismerősei csak neki elárulták, hogy igazából ez a sátán műve, a tápkieges ismerőse meg azt, hogy átcseszik az oétit, szóval minden titkok birtokában van, mily szerencse. Ellenérveltünk, majd felszívódott, és máshol kezdte elölről. Hogyhogy most idáig kitartott? És miért kellett új név?
A kérdés eldöntse amúgy marha egyszerű: mindenki találja meg azokat a mennyiségeket, amelyektől fejlődik. Neked elég az 1,8? Remek. Neked 2,5 kell? Akkor annyi? A harmadiknak pont 2? Akkor annyi. Attól meg nem kell félni, hogy a többség tökvéletlenül majd 3-4 grammokkal (/tskg nyilván) terheli a szervezetét, amikor még az 1,5-2-t is sokszor nehéz összehozni, viva la gazdasági helyzet. Plusz család. A sok szar adalékanyagról meg annyit, hogy kb minden másban is megvannak, majdhogynem kikerülhetetlenek, szóval ezt sem kell csak a tápkiegre fogni. Sőt, már maga a levegő, amit belélegzünk (főleg a nagyobb városokban, de ezt kikerülni se lehet sehol) is úgy szennyezett, ahogy van, tehát teljes biztonságban sose leszünk. Csak a hibáztatást arányosan osszuk el.
Na most figyeljen mindenki! Nem eszek meg 2 tskg nyi fehérjét ebben az évben, pláne nem kétésfelet. Egyetemen tanulok, koliban élek, ha meg nem ott, akkor anyámékkal, akiknek a hurkakolbásztól nem kell jobb tápanyag, tehát még csak húsból sem tudok bevinni ekkora mennyiséget. Természetesen nem eszek zsírosan, megpóbálok tisztán kajálni, de egyáltalán nem sikerül nagy mértékben elérnem ezt(mármint mennyiségileg).Mert sajna anyagi okokból nem tudtam megtenni. Hmmmm csak nem inog az elmélet amit anatomy írt? Természetesen nem is fejlődök úgy ahogy kéne.
A tápkiegekről meg annyit, hogy hypermassot tolom már jó régen, amiben van egy kis fehérje, egy kis gyors cukor, meg egy minimális kreatin csak mutóba. Mint látjátok a vitamint is eszem, napi 1 szemet, de azt nem "tiltotta" anatomy sem. Akkor hol a homokszem a gépezetben?
nem ő mondja meg mivan, csak most kaptam egy nagy fejmosást.
attól, h ő nem engedi, én még szedni fogom.
Csak tudod, hogy szar érzés, hogy hazaérek a melóhelyről, ahol reggel 5 óta tökig gázolok az olajban, hajtok mint a gép, és azt hiszem, hogy végre hazaértem a nyugalomba, de nem ám...mert ezzel fogadnak.
Nem tudom de akkor is vicces hogy itt vagyok 20 évesen és anyukád mondja meg hogy mit csinálhatsz és mit nem...
Ja és a szakmai gyakorlat ért senkinek sem fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!