Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondi mellett mehet a fegyence...

Kondi mellett mehet a fegyencedzés?

Figyelt kérdés
Ektomorf vagyok, kondizok(súlyzós) egy pár hónapja. Tömegelek, heti 4-5ször. Láttam van ez a fegyencedzés, nagyon megtetszett viszont ezzel nem hiszem, hogy annyira lehetne tömegelni inkább erőnlétet fejlesztene, szálkásítana még jobban, szóval ez mehetne a kondi mellett vagy így már sok lenne?

2012. aug. 12. 21:18
 1/7 dirtboy ***** válasza:

mehet a kondi mellet de csak edzés napon,pihi napon pihenés van.

össze kell hangolni a kondis edzéssel és egy edzésen csinálni a kettőt.

2012. aug. 12. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondod, hogy ott a terembe iktassam be a fegyencedzést? Lehet esetleg jó lenne az is, hogy reggel fegyenc este kondi, persze normális étkezéssel.
2012. aug. 12. 21:25
 3/7 dirtboy ***** válasza:

nem lenne jó mert edzés után az izomnak pihenésre van szüksége.

ha még este megint rá edzel azzal hátráltatod a fejlődést és egy jó edzés után este nem is bírnál már rá edzeni.

2012. aug. 12. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne legyen két edzés egy napon. Úgy kombináld, hogy a súlyzóssal megdolgoztatott izomcsoporthoz beteszed a fegyencedzés ahhoz passzoló gyakorlatát. Pl lábnál egylábad guggolás, mellnél fekvőtámasz, stb.
2012. aug. 12. 21:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem akkor bele kombinálom a fegyencet is. Amúgy azzal tényleg nem lehet annyira tömegelni mármint a fegyenccel? Az csak erőnlétet ad nem? Most pl. szerintem attól, hogy heti 1-szer csinálsz egy csomó fekvőt nem hiszem, hogy 1 év múlva olyan hú de nagy változás lenne nem?
2012. aug. 12. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagy izom nem lesz a fegyenctől, erő-állóképességet és relatív erőt ad. Az étrend ott is fontos.
2012. aug. 12. 21:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Jól van köszönöm a választ, sejtettem, hogy nem ad akkora izmot.
2012. aug. 12. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!