Étrend, kiegészítő?
190 centi vagyok, 20 éves, 74 kiló.
Elkezdtem itthon gyúrni, nem akarok testépítő lenni, csak izmosan, sportosan kinézni, most van rá bő 10 hónapom.
Amúgy sportolok, focizom csapatban, röpizem néha.
Vettem ezt:
Gondoltam reggel 25g, edzés előtt vagy után 25g, nemtudom hogy kell, ez az egyik fő kérdés.
Tudok még rizst enni, amikor akarok, amennyit akarok.
Kb ennyi, az étrendemet jobban befolyásolni nem tudom, menzán vagyok, koleszben, főzni rizst tudok mikróban azt kész. Gazdag sem vagyok....
Tudnátok ötleteket adni, hogy pl rizst mikor és mennyit, ez a protein-mennyiség jó-e (igaz sokkal többet nem akarok naponta, mert mint már írtam nem vagyok gazdag).
Itthon gyúrok, van 2 db 15 kilós kézisúlyzóm, naponta csinálom, egymás után 2 nap nem csinálom ugyanazt, következő hónapban vagy beruházok valami fekvenyomópadra is, vagy megnézem a viszonylag közeli konditermet, milyen árban.
ez a 18 fontos 5 kilós dextróz kb 6300 forint.
Rossmannban 1 hónapja vettem 500 g szőlőcukrot 500Ft ért, tehát kemény számításokat végrehajtva megkapod, hogy itthon 5000 Ft 5 kiló dextróz, és csak besétálsz a Rossmannba.. Egyébként van valami oka hogy mindent külföldről rendelsz??
ma 13:54
rossmann is drága hely.
500ft 500g-ért az sok.
550ft kilója a dextróznak de van bolt ahol 495 kilója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!