Lehetséges, hogy 4 hónapja húzódott meg a hátsó combizmom, és még alig javult valamit?
Figyelt kérdés
Április végén sérült meg, utánna még edzettemvele 2 hétig, aztán pihentettem 1,5 hónapot. Elmúlt a fájás, és újra elkezdtem edzeni, de 1 óra után éreztem hogy megint újra elkezdett fáj, és azóta megint fáj! alapból nem, amikor ülök, akkor sem, csak akkor fáj, amikor befeszítem a lábam, vagy sprintelek, megerőltetem! Folyamarosan kentem izomhúzódás elleni krémekkel, Rictofittal, Flectorral, Flexaginnal!2012. aug. 10. 15:59
1/1 anonim válasza:
Na a sérülés után nem kellett volna az a 2 hét edzés, nem érezted, hogy fáj?
A fájdalom egy vészreakció, hogy hagyd abba, amit csinálsz, majd legközelebb odafigyelsz és abbahagyod.
Bizony, így még nagyon sokáig érezni fogod, nem ártana megnézetni, tényleg csak húzódás e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!