Szülés után mennyi idővel húzódott vissza a kötényszerű lógó hasatok? Már akinek volt!
Figyelt kérdés
Most 3 hónapos a kisfiam +5kg maradt rajtam ami nem vészes de sajnos az egész a hasamon van.Az a baj hogy lóg a hasam.Ő a 3.gyermek a másik kettőnél ezt nem tapasztaltam.Most 40 éves vagyok és 18 illetve 20 év kórkülönbség van a gyerekek között.Ez a csúnya lógó pocak így marad?Vagy hasazással még korrigálható?Olyanok írjanak akiknek van tapasztalata.2012. máj. 31. 21:15
1/4 anonim válasza:
Nem sajnos, mivel ez már csak bőr, ami csak műtéttel korrigálható.
Nekem nem lett ilyen, de barátnőm szintén 3x szült, az elsővel sokat felszedett, most a 3. után nagyon lefogyott, elég sovány, végeredményben lapos a hasa, de nagyon kinyúlt ott a bőre, nem tud vele mit kezdeni.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon szomorú leszek :((((
Olyan nagy vágást csinálnak már néztem csípőcsonttól csípőcsontig.Az sem szebb...
2012. máj. 31. 21:35
3/4 anonim válasza:
Nekem is kinyúlt a bőröm, pedig a huszas éveimben szültem a gyerekeket, nekem is három van. Nagyon sportos vagyok egyébként, nem volt rajtam felesleg, csak a bőr nyúlt meg. Én elmentem megplasztikáztatni és nem bántam meg. A heg elég hamar meggyógyult és nem vészesebb mint a striák, ráadául a bikini alsó része remekül takarja.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor azért van megoldás!És nem látszik ki a bugyi ill bikiniből a két vége?Mert én olyan hosszú hegeket látok.Én sem vagyok túl kövér olyan átlagos.Így a többlettel 63kg és 163cm.Szülés előtt 58kg voltam.Attól félek a hasamról a hájat ha ledolgozom annál inkább lógni fog maga a bőr.Ha valaki Budapesten tud ajánlani jó plasztikai sebészt még meggondolom mire a szoptatásnak vége.Nagyon köszönöm a válaszodat.
2012. máj. 31. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!