Másnak is csúszott már bele a méhszájba a placentája? A szülésig vissza húzódott?
Figyelt kérdés
22 hetes terhes vagyok. Második gyerek. Így még nem jártam. Tapasztalatokat várok!2011. febr. 26. 08:32
1/8 anonim válasza:
Várom én is a tapasztalatokat veled, most a 26. héten látta az orvos, hogy nagyon lent van, és fél, hogy rácsúszik... Azt mondta, akkor sajnos császár. De van remény, hogy még minden elmozdul, fordul.
2/8 anonim válasza:
Én is így jártam az előző terhességemnél két éve. Rossz helyen tapadt meg, a méhszáj közelében, és az idő múltával nemhogy feljebb ment volna, hanem egyre lejjebb, a végefelé már teljesen rajta volt a méhszájon. Én sajnos sokszor vérezgettem, mert nem biztos, hogy ott rendesen meg tud tapadni. Mindenesetre ilyenkor rengeteg pihenés, semmi erőltetés, amennyire csak lehet. Engem a 34. héten császároztak, mert már nagyon véreztem.(Rengeteget keményedtem a terhesség alatt, valószínűleg ezért is.) De ugyanakkor egy barátnőm ugyanezzel túlhordta a babáját, és nem volt semmi problémája sosem. Úgyhogy ez változó.
3/8 A kérdező kommentje:
Kösz nektek! Várok még választ! Elvoltam keseredve,mert a multhéten emiatt kellett be feküdnöm a kórházba ahol túl sok felvilágosítást nem adtak a témáról. Ódzkodok a császártól. Az elsőt is olyan szépen,gyorsan megszültem,hamar fel is épültem. Nem akarok egy császár miatt nyavalyogni.
2011. febr. 26. 14:34
4/8 anonim válasza:
Ha a méhszájat takarja, vagy egy kicsit is belelóg, sajnos nem szülhetsz természetes úton. 20. hét körül nekem is lent volt, azt mondta a doki, éppen hozzáér egyik oldalról a méhszájhoz, de nem takarja, reméli, hogy feljebb megy... Úgy magyarázta, hogy képzeljek el egy lufit, aminek ha egy fix pontján van valami, az marad, viszont ahogy egyre feljebb fújjuk, nőnek a távolságok. Engem akkor nem idegesített vele nagyon, azt mondta óvatosan a házasélettel... de lehet, és a legkisebb vérzésnél jelentkezzek. Aztán feljebb ment, a végére már 3-4 cm-re volt a méhszájtól, ez nem lett volna akadály, én végül más miatt nem szültem. Ne aggódj, feljebb mehet még, bár ő látja... ha teljesen takarja, akkor nagy valószínőséggel marad :(
5/8 A kérdező kommentje:
Kicsit hozzáér a széléhez nekem is.
2011. febr. 26. 18:53
6/8 anonim válasza:
Az nem gáz, hidd el!!! Feljebb fog menni! Illetve ott marad, csak ahogy nő a méhed eltávolodik.
7/8 anonim válasza:
09:31 vagyok. Tőlem is kérdezgette az orvos, hogy vérzés van-e. Nincs. Én a keményedést sem ismerem eddig, most kezdtem a 28. hetet.
Császárt nagyon nem szeretnék, volt egy tüdő műtétem májusban, és utána sokáig nagyon rossz volt. A császár is mégiscsak egy műtét, a szülést meg a természet találta ki, hogy az úgy jó, ahogy van. Úgyhogy reménykedem! Minden jót neked is!
8/8 A kérdező kommentje:
Szurkolok Neked én is,hogy sikerüljön komplikáció mentesen kihordani a babádat. Várok még hozzászólásokat a témában!
2011. febr. 27. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!