Amikor beleteszik a csövet a méhszájba (petevezeték átjárhatóságin) nagyon fáj? Mert mikor sexkor nagyon belémmegy a férjem és hozzáér a méhszájhoz azsem kellemes.
Nekem még nem csináltak ilyet, de sokat olvastam már róla.
Nagyjából az a statisztika, amit az előző válaszok is tükröznek: van akinek kifejezetten fájt, van aki csak kellemetlen kategóriába sorolta.
Állítólag a folyadékkal való feltöltés tényleg csak feszítő érzés, viszont ha el vannak záródva a petevezetők és nagyobb nyomással "kidugítják" az fájhat kicsit. Viszont rövid ideig tart és ha ez hozza meg a sikert, akkor megéri.
Van egy olyan elgondolásom, hogy a cső felhelyezése attól is függ, hogy milyen éppen a méhszájad. Mert peteérés környékén általában fel van puhulva és kicsit nyitott, gondolom, hogy ilyenkor könnyebb és kevésbé fájdalmasabb a behatolás. És azt olvastam, hogy már szült nőknek is kevésbé rossz.
Ez a vizsgálat nincs egyébként ciklus naphoz kötve? Csak a méhszáj állapota miatt kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!