Szult mar valaki termeszetes uton ugy, hogy a placentaja melyen volt megtapadva es nem is huzodott vissza terhesseg vegere sem?
Szia
Hány hetes vagy?
Többedszer szülőknél, ez gyakor jelenség, de a 30. hét körül már jó helyre húzódik.
Én a peches kategória vagyok...
Nekem ott maradt
Császárral fogok szülni
Sziasztok!
Én egy 17 hetes kismama vagyok, és bár bugyutának tűnhet, de egyenlőre nem értem a problémát. Elmagyaráznátok?
Hha a placenta mélyen tapad császározni kell a mamát, a placenta a terhesség elején megtapad valahol és nem is mozdul, vagy nem? Mit jelent, hogy visszahúzódik? Szóval a terhesség végére lehet teljesen máshol, mint a kezdetekkor? Bocsi, csak érdekel a dolog, és tényleg fogalmam sincs róla! Köszi
Igen megtapadhat aranylag rossz helyen de altalaban ahogy no a meh fennebb huzodik es akkor nem kell csaszarolni,de ha nem huzodik fennebb es nagyon kozel van vagy epp eleri a mehszajat akkor csaszar lesz belole.
Nagyobb az esely a placenta levalasra is ha nem huzodik fennebb
Köszönöm. Akkor engedj meg még egy kérdést, bár te vagy a kérdező?
Mi történhet, ha természetesen szülnél? Már a szülés megindulása előtt leválhat a placenta?
Bocs, első baba..nincs tapasztalatom:)
Nem tudsz természetes úton szülni,mert a kijáratnál helyezkedik el a méhlepény. Én is abban reménykedem,hogy feljebb kerül.
16 hetes kismama
Én külföldön vagyok terhes, és néha tényleg boldoggá tesz, hogy aktívan olvasgatok a magyar oldalakon. Itt kint soha semelyik doki nem beszélt még a placentámról, bár ezt valszeg. azért mert nincs útban.
Viszont most már biztos, hogy következő alkalommal rákérdezek, biztos ami biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!