Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek a köldöke nagyon...

Akinek a köldöke nagyon kijött terhesség alatt, szülés után mikor húzódott vissza?

Figyelt kérdés
Nekem még mindig nagyon érzékeny, szülés előtt 2 héttel. Fáj ha bármi hozzáér. Csak reménykedek, hogy szülés után röviddel legalább majd nem lesz a has felszíne fölött...
2012. ápr. 10. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen "mély" köldököm van, terhesség során teljesen elsimult, kifordult, majd szülés után rögtön visszament. 1 héttel később már újra gödrös volt. Bár nekem fájni sose fájt, inkább szerettem simogatni, mert a felszíne sokkal puhább volt, mint a has más részein :)
2012. ápr. 10. 09:58
 2/6 A kérdező kommentje:
jaj köszi :) megnyugtató amit írsz. Már nagyon várom, hogy visszamenjen. Nekem nagyon rossz érzés, olyan mintha tűt szúrnának bele, vagy még inkább kést.
2012. ápr. 10. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kidudorodott, de nem volt érzékeny. Szülés után egyből visszament eredeti állapotába :)
2012. ápr. 10. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ment vissza. Sajnos kiderült, hogy sérv alakult ki.:(
2012. ápr. 10. 15:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi.

Utolsó, mi lett a sérv sorsa? Műtötték?

2012. ápr. 11. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is rögtön visszament! még talán mélyebb is lett mint volt! :D

2012. ápr. 11. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!