15 éves lány vagyok. Most figyeltem meg, hogy az egyik mellbimbóm befelé húzódott. Most akkor ez azt jelenti, hogy rákos vagyok, vagy ilyesmi?
Na meg ott van az is, hogy a fehér folyásom nagyon sok, és egyre gyakrabban érzek furcsa, csak pár másodpercig tartó fájdalmat... Ez mit jelenthet? Ez is valami horror betegség?? Hajhullás,meg minden?
A nőgyógyásznál időpontom csak két hónap múlva van...Addig parába vagyok...
Én sem tartom valószínűnek 15 évesen a mellrákot, DE... mert van "de", ezzel nem lehet viccelni. Egyrészt nem látunk téged, másrészt nem vagyunk orvosok. Vizsgálat nélkül pedig az orvos sem diagnosztizál. Tehát a lényeg: szólsz anyukádnak, és hétfőn elmentek a házidokihoz. Ő meg tudja mondani, hogy szükséges-e további vizsgálat, ha igen, akkor megmondja, hova lehet fordulni. Sürgősséggel nem 2 hónap a várakozás a nődokinál, ráadásul van magánrendelés is, ahol azonnal fogadnak. De lehet, hogy egyből ultrahangra kapsz beutalót, majd eldönti.
A fehérfolyással MUSZÁJ minél hamarabb nőgyógyászhoz menni (azon nem segít a háziorvos), ugyanis ha bakteriális fertőzés okozza, az összefüggésben lehet a hajhullásoddal. Ha gyulladás van a szervezetben, az okozhat hajhullást. De ami ennél is nagyobb baj (mert a hajad kinő), hogy a kezeletlen fertőzés végleges meddőséget okozhat rossz esetben, vagyis nem lehet gyereked. Ezt NE várjátok meg, keressétek fel az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!