Nagy a mellbimbóm és tök gáz. össze fog menni mikor majd nő? Most 75 b -s vagyok. Egy 15éves lány
15 éves kislányka, 00:14-kor nem horpasztani kellene?
Kérdezd meg Édesanyádat és ő megadja a választ! Nem értem hová tűnt a bizalom anya és lánya között? Miért nem mersz hozzá fordulni ilyen kérdésekben? És a többi 12-15 évestől is kérdezem akik mindennap hasonló kérdéseket tesznek fel... Unalmas b+
NE szivasd már
nem hiszem hogy ojan nagy lenne hogy csunya amugy lécci egy fotot és eldöntjük
amugy még nöni fog a melled de a mellbimbo +marad ugyhogy sztem jo lesz a végén kb 22 évesen majdnem eléri a maxot ugyhogy ne aggodj
de várjuk a fotot
és akkor mivan hogyha 00:14kor írok ???
meg kérdeztem anyukámat is képzeld el válaszolt is csak gondolom már itt is megkérdezem mert tudod ez az oldalnak a feladata ..pff szánalmas vagy B+ :D
amúgy köszi a válaszokat ..lehet hülyének néztek h ilyent kérdeztem de engem idegesít. fotót meg nem szívesen küldök a mellemröl xD ha nembaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!