Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Néhány kérdés a HST edzésről?

Néhány kérdés a HST edzésről?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 éve edzem osztott edzéssel, de ki szeretném próbálni a HST-t mert sok jót hallottam róla. Egy kicsit tartok attól,hogy a módszer elején használt magas ismétlésszámok és kis súlyok miatt esetleg izmot veszíthetek.Egy kicsit gondban vagyok a súlyok megválasztásával is. Egy 4 hetes ciklust szeretnék csinálni,először 12,második héten:10,3 hét:8,4. héten:6-os ismétlésekkel.A súlyokat minden edzésen növelem. Hogy állítsam be a súlyt az első hétre,ha például egykezes bicepsszel 8 ismétlés megy 16kg-al,vagy pl széles lehúzással 65 kg val megy 8-9 ismétlés...? Plusz várok tapasztalatokat a módszerrel kapcsolatban. Köszi

2012. aug. 10. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:

A hst-nél első héten 15-ös ismétlések, 2. héten 10, 3. héten 5 ismétlés, majd 4. héten ismét 5 ismétlés és utána egy hét pihi van. Tehát akkora súlyokat válassz, hogy pont el tudd végezni a sorozatokban ezeket az ismétlésszámokat.

Én nem tartom annyira jó módszernek, mint a hagyományos osztott edzést, mert nem hiszek abban, hogy csak részlegesen fárasztom ki az izmokat majd még egyszer edzek rá a héten. De van akinek bejön, ki kell próbálni, nem akarom nagyon leszólni.

[link]

2012. aug. 10. 15:30
 2/2 Sznofru ***** válasza:
En probaltam, nem jott be.
2012. aug. 10. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!