Otthoni edzésről egy kis infót?
Figyelt kérdés
Üdv! Szeretnék az otthoni edzésről egy kis infót megtudni. Sokat olvasgattam itt meg pár oldalon. Nem igazán van lehetőségem konditerembe járni, ezért itthon szeretnék egy kicsit formálódni. Vékonyabb testalkatom van, szóval a hízásra is öszpontositok. Napi többszöri evést beiktattam. Igazából nem akarok én nagy izomtömegeket mert tudom hogy otthoni edzésnél lehetetlen, csak némi formálódást. Felső testre szeretnék dolgozni inkább valamelyest, és ilyesmi gyakorlatokra gondolok hogy: fevőtámasz, hasprés, egykezes súlyzóm is van, illetve húzóskodásre és tolódzkodás is lenne lehetőségem a későbbiekben illetve van rugós expanderem is de erről sajnos nem sok jót olvastam. Ezeket csinálom is csak igazából kicsit rendszertelenül. Valamilyen edzésterv tippre lennék kiváncsi mit hogyan lenne érdemes, és minden második nap szoktam edzeni.2012. júl. 21. 21:25
1/4 anonim válasza:
Kezdésnek ez jó lesz pár hónapig, majd mehet osztott edzés.
tömegnövelő étrended legyen: 2-2,5g*testtömeg kg fehérje és 5-6g*ttkg ch naponta.
2/4 A kérdező kommentje:
Ahha köszi, erre én is rábukkantam tegnap, ha egy-két elemet kiveszek, mondjuk a guggolás és a vádli erősités attól még lehet hatékony edzésterv? Na és az edzésnél fontos hogy edzés előtt vagy után étkezzen az ember? vagy ez mindegy?
2012. júl. 22. 09:44
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne vedd ki a lábedzést. Fontos a guggolás, mert a kemény lábedzés elősegíti a felsőtest fejlődését is.
Kaja nem mindegy, mikor mit eszel. Edzés előtt 1-1,5 órával teljes étkezés, szilárd kaja menjen, pl csirke-rizs-zöldség.
Edzés után egyből tejsavóprotein + gyors szénhidrát (dextróz, vitargo, carbo x, supercarb fast, st).
rá 40-50 percre megint teljes étkezés legyen és este még sovány túró.
4/4 Mosoly66 válasza:
Én elkezdtem a lakásban esténként tempósan gyalogolni 1 órán át, ami 5 km. Fogyás a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!