Ha rendszeresen "gyúrok", akkor egy idő után megállok egy bizonyos szinten, vagy mindig egyre nagyobbak lesznek a karjaim/vállam?
Figyelt kérdés
Nem járok konditerembe, itthoni eszközökkel biztosítani tudom a mindennapi edzéshez szükséges eszközöket stb, pár hete kezdtem el komolyabban és már látszik az eredmény.
A kérdésem az, hogy, ahhoz, hogy egy megközelítőleg ilyen [link] testet elérjek, elég a rendszeresség, vagy időnként növeljem a gyakorlatok mennyiségét? (magas vagyok 188 cm és elég jó az alkatom van, bár még sosem kondiztam).
2012. aug. 9. 02:01
11/11 anonim válasza:
Jobb lesz, kell a pihenés. Még a profik is pihennek 1-2 napot, pedig ők koxolnak rendesen, ami nagyon felgyorsítja a regenerálódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!