Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nos ti mit gondoltok, hogy...

Nos ti mit gondoltok, hogy alsó hát edzés kimaradása okozhat ilyen "kalamajkákat"?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Igyekszem érthető lenni :D ...Szóval szép nagy és széles a hátam meg minden de az a helyzet ,hogy alsóhátra meg törzse nem nagyon edzettem sosem . Sőt igazából szégyenlem de a hátamra sem nagyon. Amit most igyekszek kijavítani :D És így is eléggé V alakom van amit annyira nem szeretek de ez a hátamon még inkább látszik. TÉNYLEG nem találtam jobb képet :D Szóval itt egy nekem tetsző hát izom:

[link]

A muscle boy-t kell nézni :D

Nekem viszont valahogy így néz ki.

[link]

Bár rajtam azért kevesebb zsír van mint a srácon. És nálam jobban ki ütközik , így arányaiban ennél kicsit vékonyabb derekam van.

2012. aug. 4. 22:59
 1/8 dirtboy ***** válasza:

nem értem a problémád.

magadról tegyél fel képet ne másról.

2012. aug. 4. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:

az alsó hát edzése elsősorban funkcionális,nem esztétikai.

ha zsírtalanítod,leszálkásítod,akkor máris olyan lesz,mint amit elképzelsz.

de a derék tartja az egész felsőtested,szóval ha csak egyetlen egy izomcsoportra is edzenél az egész testeden,annak a gerincfeszítőnek,alsóhátnak kellene lennie.

kb ilyen szinten fontos az alsóhát edzése.

2012. aug. 4. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:
MIVAN?az első képen én nem egy hátat látok vagy ha arra a kis szar képre gondolsz ott lennt akkor igen,a második képen meg egy dagadt gyerekek,akinek lehet hogy van egy kevéske v-alakja de egyáltalán nem izmos a háta inkább zsíros,szoval mivan?:D
2012. aug. 4. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Én értem! Igen kedves előző nyilván ha a hátáról tesz fel kérdést akkor nem a nőt kell a sarokba figyelni :D A második képen meg nem nevezném azért dagadtnak a srácot. Bár nem is egy szikár legény :D

De a lényeg, hogy szerintem arra gondolt, hogy ahogy az első képen(?) látszik ott egy szép hátizom míg a másikon keskeny (vagy inkább zsíros) csípő és a háj miatt formátlan lesz a háta? Talán... És talán a kérdezőnek is ilyen bár írta ,hogy rajta kevés zsír van szóval ezt annyira nem értem.

2012. aug. 4. 23:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Na jó rájöttem.

Amikor a tükörbe nézel azon gondolkozol ,hogy miért olyan hátad van mint a srácnak és miért nem ilyen :

[link]

Igaaaz ?:D

2012. aug. 4. 23:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen igen . Erről beszéltem. Bár hozzátenném én nem vagyok zsíros :D Bár egy kicsi van rajtam de sajnos az is a csípőmre megy.
2012. aug. 4. 23:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Aha értem. Nemtudom bocsesz én nem vagyok olyan nagy szakértő. Nyilván kezdj el hátazni mostantól rendesen , és különösen ezek jönnek jól szerintem

[link]

[link]

[link]

-bár a jó reggelt talán kicsit túlzás -

De javítsatok ki ha tévedek én csak a képekből indultam ki , nem értek annyira hozzá.

2012. aug. 5. 00:12
 8/8 anonim ***** válasza:

:D

hát jah.

a jóreggeltet súllyal nem nagyon kellene,csak ha öngyilkos típus vki.:)

súly nélkül viszont nagyon jó gyakorlat,de mehet a kettlebell swing is,az is oda megy,meg persze a híd és a hiperhajlítás.

2012. aug. 5. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!