Nos ti mit gondoltok, hogy alsó hát edzés kimaradása okozhat ilyen "kalamajkákat"?
Sziasztok ! Igyekszem érthető lenni :D ...Szóval szép nagy és széles a hátam meg minden de az a helyzet ,hogy alsóhátra meg törzse nem nagyon edzettem sosem . Sőt igazából szégyenlem de a hátamra sem nagyon. Amit most igyekszek kijavítani :D És így is eléggé V alakom van amit annyira nem szeretek de ez a hátamon még inkább látszik. TÉNYLEG nem találtam jobb képet :D Szóval itt egy nekem tetsző hát izom:
A muscle boy-t kell nézni :D
Nekem viszont valahogy így néz ki.
Bár rajtam azért kevesebb zsír van mint a srácon. És nálam jobban ki ütközik , így arányaiban ennél kicsit vékonyabb derekam van.
nem értem a problémád.
magadról tegyél fel képet ne másról.
az alsó hát edzése elsősorban funkcionális,nem esztétikai.
ha zsírtalanítod,leszálkásítod,akkor máris olyan lesz,mint amit elképzelsz.
de a derék tartja az egész felsőtested,szóval ha csak egyetlen egy izomcsoportra is edzenél az egész testeden,annak a gerincfeszítőnek,alsóhátnak kellene lennie.
kb ilyen szinten fontos az alsóhát edzése.
Én értem! Igen kedves előző nyilván ha a hátáról tesz fel kérdést akkor nem a nőt kell a sarokba figyelni :D A második képen meg nem nevezném azért dagadtnak a srácot. Bár nem is egy szikár legény :D
De a lényeg, hogy szerintem arra gondolt, hogy ahogy az első képen(?) látszik ott egy szép hátizom míg a másikon keskeny (vagy inkább zsíros) csípő és a háj miatt formátlan lesz a háta? Talán... És talán a kérdezőnek is ilyen bár írta ,hogy rajta kevés zsír van szóval ezt annyira nem értem.
Na jó rájöttem.
Amikor a tükörbe nézel azon gondolkozol ,hogy miért olyan hátad van mint a srácnak és miért nem ilyen :
Igaaaz ?:D
:D
hát jah.
a jóreggeltet súllyal nem nagyon kellene,csak ha öngyilkos típus vki.:)
súly nélkül viszont nagyon jó gyakorlat,de mehet a kettlebell swing is,az is oda megy,meg persze a híd és a hiperhajlítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!