Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csirkemell vs? (többi lent)

Csirkemell vs? (többi lent)

Figyelt kérdés

Üdv!

Szálkásításhoz kérnék tanácsot!

Mindenhol csirkemellet látok,de az drága az helyett lehetne valami mást is enni?

Vagy csak csirkemellet?

2012. aug. 2. 17:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet még halat, pulykamellet, marhahúst, tojásfehérjét (sosem nyersen!), sovány túrót, proteint. Ha a fehérje oldalát nézzük.:)
2012. aug. 2. 17:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezekközül melyik a legolcsobb ??
2012. aug. 2. 17:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Halak közül vannak olcsóbbak, a többi drágább, mint a csirkemell.

Szálkásító diéta: napi 3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz étrendeket is: [link]

2012. aug. 2. 17:38
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi,néztem a [link] ezt a diétát,tehát a csirke helyett hal lesz,ugyan annyi halat egyek amenyit csirkemell van írva?

És még annyit,hogy ez helyet mit lehet enni?(ilyenekre sajnos nincs pénzem mit tegyek be ez helyett?) Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional

2012. aug. 2. 17:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Sportrobi a legjobb!!!!:)
2012. aug. 2. 17:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Halból kicsit több kell, de nem sokkal. Csirkemellben van 100g-ban 24,7g fehérje, halakban általában 20g. Ahol vannak az étrendek, ott fent van a tápanyagtáblázat, nézd meg mi mennyi.

Vehetsz olcsóbb proteint is, pl. VPX Syngex, vagy, ha ez is drága, akkor lehet kevert fehérjét (szója+tejsavó) venni:

power protein: [link]

Ha pedig azt sem szeretnéd, akkor tojásfehérje menjen edzés után (sütve vagy főzve) zöldséggel vagy csirke zöldséggel. Este a legjobb a sovány túró a hosszan felszívódó fehérjetartalma miatt (kazein), ami ellátja az izmokat tápanyaggal éjszaka.

Még egy kis segítség:

[link]

2012. aug. 2. 17:58
 7/13 A kérdező kommentje:
Túroból mennyit egyek este?
2012. aug. 2. 18:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Amennyi kell az étrendedbe :), de én kb 150g-ot eszem, az 20g fehérje. Viszont én még egy kis proteinnel ízesítem, így több fehérjét eszem.
2012. aug. 2. 18:07
 9/13 A kérdező kommentje:
Az király én 70kg vagyok :) kb 5kg kéne leadja :)
2012. aug. 2. 18:09
 10/13 A kérdező kommentje:
*leadjak
2012. aug. 2. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!