Nincs valami olcsóbb csirkemell ami jó testépítéshez szükséges étrendhez?
Figyelt kérdés
16éves vagyok és anyukám nem szeretne mindig nekem csirkemellet kisütni mert ugye elég drága is. Nincsen valami olcsóbb valami zacskós vagy ilyesmi amit csak akár én is el tudnék készíteni magamnak? 1,5 éve gyúrok eddig nem foglalkoztam vele mert ettem azt amit anyukám főzött de kicsit szeretnék gyorsabban fejlődni és ahoz ugyebár kaja kell!2012. jún. 20. 22:05
1/25 Zakathol válasza:
A csirkemell az csirkemell. Az ára adott. Az előre csomagolt fűszerezett cuccok még annál is drágábbak mint a sima.
A csirkemell még így is az egyik legolcsóbb fehérjeforrás (húsból).
2/25 dirtboy válasza:
a lopott csirkemell elég olcsó,főleg ha nem kapnak el.
úgy egyébként meg vegyél akkor csirke felső combot,az is jó.
3/25 anonim válasza:
gombát amúgy lehet enni?
abba nem sok fehérje van?
4/25 anonim válasza:
Csirkecomb vagy vannak olcsóbb halak.
6/25 anonim válasza:
Inkább vizes legyen. Az az olaj nem a legjobb.
7/25 Zakathol válasza:
A gomba meg növény. bár nem tudom a gomba fehérjéjének amino-profilját de gyanítom, hogy az sem teljesértékű fehérje. Vagy de?
8/25 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem tudjuk felhasználni a gombafehérjét és amúgy is a gomba nagy része víz.
9/25 anonim válasza:
vegyél sok kiscsibét, neveld fel őket, és azokat majd meg tudod enni:) persze miután feldolgoztad...
10/25 anonim válasza:
A gomba nem növény. A gomba az gomba:)
Hát a város problémája ismét, drága a csirkemell, tartani kéne csirkét és akkor olcsó, én annyi csirkét zabálhatnék egész nap, amennyi belém fér, csak minek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!