Nincs valami olcsóbb csirkemell ami jó testépítéshez szükséges étrendhez?
Figyelt kérdés
16éves vagyok és anyukám nem szeretne mindig nekem csirkemellet kisütni mert ugye elég drága is. Nincsen valami olcsóbb valami zacskós vagy ilyesmi amit csak akár én is el tudnék készíteni magamnak? 1,5 éve gyúrok eddig nem foglalkoztam vele mert ettem azt amit anyukám főzött de kicsit szeretnék gyorsabban fejlődni és ahoz ugyebár kaja kell!2012. jún. 20. 22:05
21/25 dirtboy válasza:
kár hogy mindent szó szerint értesz
22/25 anonim válasza:
Az a kár, hogy az országban ilyen tévhitek élnek az állattartással kapcsolatban:)
23/25 dirtboy válasza:
annyit akartam írni ezzel a szteroid szóval amire úgy rá haraptál hogy amit azok kapnak kaja attól nagyobbra és gyorsabban nőnek mint a jolinéni otthon tartott csirkéi.
e felőle meg ne is akarjál meggyőzni hogy nem így van mert k urvára tudom hogy így van,falusi vagyok.
24/25 anonim válasza:
Csak ezt nem fogod fel, hogy az a kaja csak fehérjedús táplálék. És ha Jolika néni nem hibrid csirkét tart, hiába ad neki fehérjedús kaját, nem fog gyorsabban nőni és fejlődni tőle.
Hiába vagy falusi, az állatok takarmányozása terén elég tudatlan vagy:)
25/25 dirtboy válasza:
akkor hibrid csirkét kell tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!