Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasizmot hogy tudnék fejleszte...

Hasizmot hogy tudnék fejleszteni? 14 éves vagyok 179 centi és 70kg. Tömegnövelő diéta kellene vagy szálkásító?

Figyelt kérdés
Hetente hányszor menjek kondiba, futni? Hány liter vizet igyak meg naponta? Bocsi de nem vagyok ebben szakértő elég kezdő vagyok még :)

2012. aug. 1. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Minden izmot tömegnövelő étrenddel tudsz növelni, viszont, ha azt szeretnéd, hogy minél hamarabb látszódjon a hasizom, akkor le kell adni a zsírt, amit szálkásító diétával és aerob edzésekkel érhetsz el a súlyzós mellett. Kezdőknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig, majd válthatsz osztottra. Tömeget növelj először.

Víz; minden 20kg testtömegre kell 1 liter.

2012. aug. 1. 22:18
 2/9 A kérdező kommentje:
okés kösz:D
2012. aug. 1. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Lábemelés a legjobb hasizomra!
2012. aug. 2. 11:20
 4/9 A kérdező kommentje:
alsó hasizomra nem?:D felsőre a felülés meg hasprés meg ilyesmi:D
2012. aug. 2. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Elvileg így van, hogy a lábemelés inkább az alsó részt a hasprés pedig a fölső részt dolgoztatja meg. DE, igazából teljesen nem lehet elkülöníteni a hasizom részeit, mert egyetlen izomcsoportról beszélünk, tehát olyan nincs, hogy ugyanazon izomrostnak csak az egyik vége feszül.

A másik dolog pedig, hogy hasizomgyakorlatokkal egy gramm zsír nem megy le a hasról, mert NINCS helyi zsírégetés. De attól kell végezni, hogy erős legyen, de a zsírégetéshez szálkásító diéta és aerob edzés kell.

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 2. 12:51
 6/9 A kérdező kommentje:
thank u :D
2012. aug. 2. 14:42
 7/9 A kérdező kommentje:
jah és ha megyek a kondiba akkor mennyi vizet igyak meg? hány percenként vagy sorozatonként vagy hogy?
2012. aug. 2. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Én elkortyolgatok 1 liter vizet simán, főleg ilyen melegben. Pár sorozatonként iszom egy pár kortyot, de valaki többet is megiszik.
2012. aug. 2. 22:36
 9/9 A kérdező kommentje:
aha értem kösz:D
2012. aug. 2. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!