Futástól fogyhatunk mellből?
Figyelt kérdés
segítenek valamit a sportmelltartók?2012. júl. 31. 20:46
1/8 anonim válasza:
Nem a futástól fogysz mellből. A mell az zsír, ha csökken a testzsírod, fogy a melled is, ilyen egyszerű.
2/8 anonim válasza:
Ha a futás miatt kalóriadeficitben leszel, akkor fogyni fogsz és valószínű mellből is. Ezt nem tudod megakadályozni sportmelltartóval sem. Genetikailag meghatározott, hogy ki, honnan, milyen ütemben fogy, ezt nem tudod irányítani.
3/8 anonim válasza:
(Igen. Ez szívás. :) De vigasztaljon, hogy a férfiak (általában) jobban értékelik az izmos, kerek popsit, mint a nagy melleket.)
5/8 A kérdező kommentje:
mondjuk én még fejlődőbe vagyok, 15éves, és járnét atlétikára, ott az alap pedig futás,ugrás, ilyenek...
nem szeretném elveszteni még ezt a csöppnyi nőiességemet sem..
2012. júl. 31. 21:12
6/8 anonim válasza:
Pótold a kieső kalóriákat:) De ne úgy kezeld, hogy most csak mellből fogyhatsz.
Én ha nagyon kirohangászom magam akkor eszem 2-3 banánt (sajátos ölet:) ) tele van szénhidráttal.
7/8 anonim válasza:
Hogyha minden lánynak ilyen feneke lenne, nem érdekelne ha "A" kosaras lenne a mellük. :D
21f
8/8 NagyonGonosz válasza:
A legtöbb sportoló nő sokkal jobban néz ki a nem sportoló nőknél, pedig rajtuk aztán nem sok zsír van. Hiába van valakinek óriási melle, ha a teste nem elég formás, feszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!