Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen olimpiai sportágba...

Milyen olimpiai sportágba érdemes belekezdeni 13 évesen?

Figyelt kérdés
most nézem az olimpiát és egyre nagyobb kedvem van nekem is sportolni :DD
2012. júl. 31. 12:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Már amúgy egyébként is sokat gondolkodtam ezen és most nem kell konkrétan az olimpiára gondolni.
2012. júl. 31. 12:56
 12/22 anonim ***** válasza:

Most, hogy tisztáztuk, hogy olimpiára már nem fog menni, őrizzük meg a kedvét, biztassuk, hogy kezdjen úszni, gyúrni, kajakozni, evezni, vagy amihez kedve van.

Csináld. Egyél rendesen hozzá, legyél egészséges, legyen egy jó alkatod, ami az önbizalmadnak is jót tesz.

30 éves vagyok, soha többé nem akarom abbahagyni, pedig én elég későn kezdtem.

2012. júl. 31. 13:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb volt tisztázni, hogy olimpiára már nem jut ki, hogy ne tápláljon hiú reményeket iránta mint, hogy mikor már elkezdte akkor szólnak neki hogy az már nem fog menni.
2012. júl. 31. 13:13
 14/22 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy akkor ne is sportoljon.

Sőt, én direkt többször is hangsúlyoztam, hogy nem lebeszélni akarom.

De az se jó, ha valaki csalódik később.

Még egyébként nyugodtan versenyekre is járhat akár, csak azt hittem, - mivel az olimpiával kapcsolatban kérdezte -, hogy oda akarna menni.

2012. júl. 31. 13:16
 15/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk tényleg nem volt annyira érthető az olimpia/nem olimpia dolog a kérdésből.
2012. júl. 31. 13:29
 16/22 lee12 ***** válasza:

Papp Laci 20 évesen kezdett boxolni

valamelyik birkózónk(még régen de neve nem jut eszembe 20 évesen kezdte)

kokó 16 évesen

nem lehetetlen ha keményen dolgozik és nagy tehetség

tegyük hozzá hogy akik már kiskorúk óta csinállják azok már sokszor kerültek hullámvölgybe és már kicsit bele is fásultak a sportba( főleg küzdősportoknál égnek ki azok akik korán kezdték)

2012. júl. 31. 15:19
 17/22 anonim ***** válasza:
A műugrás még esélyes már ha nincs tériszonyod. Az is elég akrobatikus de nem lenne akkora lemaradásod mint a tornászoknál.
2012. júl. 31. 21:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Már elnézést kérek, de a tegnapi napon hangoztatta az egyik kommentátor, hogy az ifjú cselgáncsozó 16 évesen kezdte el a sportot...... 24 éves volt.... bocsi szerintem nem kell lemondani a az olipiáról szőtt álmairól, sőt ha elkezd sporotlni ,ez a cél lebeghet edzés közben előtte, és ez erősítheti is....
2012. aug. 1. 17:40
 19/22 zokniszörny válasza:

Szerintem a legtöbb sportban lehet kimagasló teljesítményt elérni, ha ilyen idősen kezded. Ilyen pl. kerékpározás, lovaglás, labdajátékok többsége, tenisz, én egy időben boxoltam, azt kifejezetten 12-13 éves kor után jó elkezdeni. Én mondjuk valamilyen csapatjátékot ajánlanék neked, pl. röplabda, kézilabda, mert ott nem a személyes eredményed számít különösen, mint pl. egy úszónál, hanem az, hogy mennyire tudsz együtt dolgozni a többiekkel. Pl. lehet, hogy van olyan játékos kézilabdában, aki soha nem lő gólt, de nagyon jó gólpasszokat ad, vagy ügyesen védekezik. Ha egy csapat tagja vagy, az egyébként is jobban motivál, mintha egyedül járkálnál el valamilyen edzésre.

Viszont amiről biztosan lecsúsztál: torna, rsg, az akrobatikus sportok többsége.

2012. aug. 2. 14:30
 20/22 anonim válasza:
Hú, pontosan így érzek! :D Nekem az öttusa gondolata fordult meg a fejemben :) Hát a sportlövőnk (bocs ha elírtam a versenyszámot) állítólag negyvenakárhány éves és hat évvel az olimpia előtt kezdte el a lövészetet. :D Szóval miért ne? Én 16 vagyok és szerintem belekezdek :)
2012. aug. 2. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!