Hogy érdemes belekezdeni a sportlövészetbe?
Az én Páromat is érdekli,bár Ö neki a munkájához is kell majd!Tegnap elött tette le a fegyver vizsgát!
4 napos volt és kitünöre vizsgázott marok és sörétesböl!És most fog Ö is jelentkezni egy sportlővészeti klub-ba!
Szerintem kezdésnek a leginkább egy fegyvervizsga a legjobb hogy legalább az alapokat tudd!
Az ára se vészes 22ezer forint!
Ha felkell megkérdem a véleményét hátha Ö többet tud,jó?
Amúgy voltak nők is a tanfolyamon szóval tuti hogy te is mehetnél!
Saját fegyver tudtommal nem kell mivel az hogy legyen egy fegyvered ahoz alapból kell egy fegyvervizsga!
De mindjárt kell és megkérdem mert nem akarok hülyeséget irni!
Szia
Megkérdeztem a Páromat!
Az elsö dolog az hogy beiratkozol egy fegyvervizsgára!Addig be se tudsz jelentkezi egy sportlövészeti klub-ba!Azután ha már meg van a bizid meg egy bizonyos ideje tag vagy akkor a klub javasolhatja hogy legyen saját fegyvered,de csak a klub tarthatja!Utána ha megint elértél egy bizonys szintet akkr lehet róla szó hgy te otthon tarthas saját fegyvert ha megteremtetted a kellö helyet neki mert nem rakhatod be simán a fiók mélyére!
Hova valósi vagy amúgy?Mert tudnánk ajánlani egy nagyon jó oktatót!:)
Nem tudom, hogy figyeled-e még ezt a kérdést, de hátha.
utolsó: Melyik egyetem lövészklubjába jársz? Mert én most jelentkeztem a bme-n és kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!