Vélemények?
2012. júl. 29. 19:37
2/11 anonim válasza:
Nehéz, mert nem tudni, honnan indultál. Egy kis tömeg mehet még.
3/11 A kérdező kommentje:
Az alkalmassági orvos másfél éve kb azt mondta fizikai munkára,hogy: "hát..hümmm..nem tudom mit csináljak magával,nagyon gyenge a háta" és valami kamaszkori tatásom volt,vagy talán tinédzser tartás.Ilyesmiket mondott és ,hogy ússzak.Kaja olyan,amilyen több emberhez alkalmazkodás és pénz akadály miatt.Kiegészítő,konditerem nuku.Súly is viccesen kevés,de elszántság van bőven. :)
2012. júl. 29. 21:52
4/11 anonim válasza:
Otthon megy fegyencedzés vagy súlyzós? Étrend nélkül nehezebb a dolgod.
5/11 anonim válasza:
öcsém ez nagyon fos és most látom csak pár napja te magyaráztál nekem TESÓ,hát ilyen szar hátam lenne feltenném a buszra azt integetnék neki,Montez meg itt kedveskedik hogy kis tömeg kéne még nem tudjuk honnan indultál,mondjuk ki ez egy fos hát ez egy semmi,eddzél még rá
6/11 anonim válasza:
De gondolom senki nem kezdi nagy, szálkás izomzattal vagy legalább is kevesen, :) így nem szeretek leszólni senkit. Majd edz még rá pár évet és jobb lesz. Az írásomból is kitűnt, hogy kell még rá tömeg, csak ezt meg lehet normálisan is fogalmazni.
7/11 A kérdező kommentje:
Tesó,nem azt mondtam,hogy izomállat vagyok meg ilyeneket,hanem azt,hogy nem jó a az alkohol és a drog semmire.de még mindig itt tartunk? :)
2012. aug. 7. 15:49
8/11 anonim válasza:
nem csak véletlen megtaláltam ezt a kérdést és láttam hogy te írtad ki tesom,tudtam amugy hogy ilyen gyerek vagy már az írásodból vágtam meg a névből boyka ilyeneket csak még kezdő kisfiuk adnak maguknak ezt tudja mindenki komolyabb,de nem vitazni jottem cs nem hagyhatam szó nélkül
9/11 anonim válasza:
karod mekkora hadd kérdezzem már meg(nem ge.cizésből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!