Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Big Bang kapszula vélemények?

Big Bang kapszula vélemények?

Figyelt kérdés
Még kezdő szinten nyomom az edzést:) és hallotam a Big Bang kapszuláról.Megéri szedni? és miben mutatkozik ki a hatása?:) (mit kell tudni róla mit segit ?) :) A normális kommentelőknek előre is köszönöm!
2012. jún. 29. 14:27
1 2
 1/18 dirtboy ***** válasza:

csak akkor vegyél ha már minden más megvan rendesen,a big bang egy olyan készítmény amit ha nem veszel soha akkor is jól fejlődhetsz tehát a kaja legyen az első.

ez egy energetizáló készítmény,jobban meg tőle az edzés,nagyobb lesz a bedurranás,kicsit jobban hasznosulnak a tápanyagok így de ennyi.

2012. jún. 29. 14:33
 2/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen! kaja rendben van ám mit ajánlassz,ami tényleg jó és megéri PL:Creatin
2012. jún. 29. 14:34
 3/18 dirtboy ***** válasza:

első tápkiegek ugyebár a vitamin,tejsavó,dextróz vagy vitargo,ezek után jöhet a kreatin igen ha már ezek meg vannak.

monhidrát legyen pl.dymatize micronized.

2012. jún. 29. 14:39
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszi még1x most szálkásitó diétát tolom meg most valami zsirégetőt szeretnék pl:Brutal Blade
2012. jún. 29. 14:43
 5/18 perfectlie ***** válasza:
Dirtboy jól mondja,szerintem ki is hagyhatod inkább mást vegyél helyette.Egyébként az ilyen készítmények(Big Bang,NOVA,Hot Blood) amellett,hogy eresít-durrant agyban hoz rengeteget.Munka után,esős időben,hulla fáradtan megiszod és harapod a súlyokat:)
2012. jún. 29. 14:47
 6/18 dirtboy ***** válasza:

akkor most nem kell kreatin,brutal blade se kéne elég a szálkásító diéta és egy scitec liquid carni-x 100 000 bőven.

a szálkásító diétától és az aerobtól fogsz fogyni nem a bladetől.

egy sima karnitint vegyél és kész is.

2012. jún. 29. 14:48
 7/18 A kérdező kommentje:
hát én most per pill ugyvagyok kerékpár reggel 10 km edzés aztán este 10 km szoval csak tanácstalan vagyok mit szedjek mellé
2012. jún. 29. 14:53
 8/18 A kérdező kommentje:
perfectlie neked is köszi a kommentet :) igy is széttharapom xD most nyáron sz*rrá edzem magam^^
2012. jún. 29. 14:55
 9/18 perfectlie ***** válasza:
Biciklizéshez,futáshoz és semmiféle kardio gyakorlathoz viszont NE szedj semmilyen pörgetőt,mert ezek mind alapjáraton pörgetnek.
2012. jún. 29. 14:58
 10/18 dirtboy ***** válasza:
csak aztán nehogy sérülés legyen a vége
2012. jún. 29. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!