Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Multi Pro - Scitec NutritionŸ...

Multi Pro - Scitec NutritionŸ -ról vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Elkezdtem itthon edzeni, azt mondták ne szedjek semmi (nem mintha akarnék) csak mondjuk vitaminokat. Ezt néztem ki, jónak tűnik. Mit gondoltok, egy próbát megér, vagy van aki használta már?

2012. máj. 11. 22:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
jólesz toljad.
2012. máj. 11. 22:54
 2/16 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy ne szedj semmit, és mit értett alatta, és miért? És te mit értesz alatta?
2012. máj. 11. 23:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Amúgy ha van pénzed mehet ez is, de kezdőnek, kisebb igénybevétellel aszondják elég a Mega Daily One, Daily Vita-Min vagy a Vitabolic is.
2012. máj. 11. 23:04
 4/16 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: Nem kell semmilyen étrendkiegészítő, mert elég az a kcalmennyiség amit én amúgy is megeszek. 17 éves vagyok, kb 10 évet sportoltam, így azért még mindig átlagfeletti a felépítésem, de most hogy abbahagytam, nem szeretnék elhízni, inkább tovább akarom fejleszteni a testem.

3. válaszoló: most csak heti kétszer edzem, mert ilyenkor kell hozzászoktatni a testem a dologhoz. Nem megerőltető, alig fáradok el benne, és utána is a futás csak 2×15 perc. Akkor inkább használjam valamelyiket az általad javasolt termékek közül?

2012. máj. 12. 13:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom elsietni az egészet, mondták hogy szedjek szteroidot, de 1 testem van, nem akarom tönkretenni. Inkább edzem fél évig úgy hogy nem látszik semmi, de utána amim lesz az igazi izom lesz, mint hogy 1 hónap alatt OPTIKAILAG elérjem a célom, de a nagy karok és mellizmok alatt csak levegő és víz van.
2012. máj. 12. 13:27
 6/16 anonim ***** válasza:

A második meg a harmadik is én vagyok :D

No, ha azért nem kell tápkieg, mert nincs rá szükséged, az jó. Azért kérdeztem, mert azt hittem, valami okos telebeszélte a fejed, hogy ezek mennyire károsak, meg szteroidok, meg anyámkínja (amire volt már pár példa).

A MultiPronak az az előnye, hogy van benne omega-3 és -6 is, ami a másik háromban nincs, viszont a többi kijön kb ugyanannyira, ha mondjuk Mega Daily Oneból napi kettőt veszel be. Az omega-3 és -6 viszont aszondják fontos, vehetsz akár külön is. Ártani nem árt a több vitamin, az biztos, szerintem dönts aszerint, hogy mire van kereted.

2012. máj. 12. 13:28
 7/16 anonim ***** válasza:
Ki az a hülye, aki 17 évesen szteroidot javasolt?? Az majd 30 évesen kellhet, HA(!!) versenyezni akarsz. Egyéb esetben felesleges. A sima tápkiegporok meg nem szteroidok, természetes anyagokból készülnek, nem károsak. Ráadásul nem is lehet kapni poralakú szteroidot.
2012. máj. 12. 13:32
 8/16 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Nem egy olyan ember van az iskolámban, aki szteroidokat szed(szedett), így figyelemmel tudtam kísérni hogy mit tesz az emberrel, és talán ennek köszönhetem, hogy semmilyen anyagon nem szeretnék szedni, ami helyettem dolgozik, mert abból színtiszta száraz izom soha nem lesz. A táp.kiegészítők szerintem jók, de csak abban az esetben, ha tényleg szükség van rájuk, nekem viszont nincs, így csak + kilókat szednék fel (zsírban), amire nincs szükségem.

2.(=3.) válaszolónak: EZ a Mega Daily One megtetszett, a jövőhéten meg is szeretném venni. Tudnál/tudnátok esetleg ajánlani valamit a zsírsavak pótlására a vitamin mellé?

2012. máj. 12. 14:10
 9/16 anonim ***** válasza:

Azok hülyék. Amúgy sima fehérjétől nem hiszem, hogy zsírosodnál.

Omegaákra esetleg: [link] , de nyitva az egész internet!

2012. máj. 12. 14:16
 10/16 anonim ***** válasza:

tök mind1 hogy szeded-e a tápkieget vagy nem , tömegnöveléskor ígyis-úgyis jön fel zsír ezt nem lehet elkerülni

edzés utánra meg alap a fehérje+dextróz

2012. máj. 12. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!