Próbáltad már a Scitec D-Testet? Mik a tapasztalatok?
GreenTea
Nem próbáltam, nem is fogom.
De tessék itt egy vásárlói értékelés shop.builder-ről:
"üdv. lassan elfogy az első doboz amiből napi 2x6 db ettem meg.
Személyes tapasztalatom az h edzéshez + erőt add, néha előter benne az az érzés h valamit szanaszét tördelnék.. sokkal erősebbnek magabiztosabbnak érzem magam érzem h növök.
Szexuális téren hatás kb mint Mega tribu X vagy a methyln 1-D, állandó éhség és itt is igaz a reklám szöveg előtör az ember állati oldala minden téren, barátnőm örömére. :)
Teljes mértékbe számomra megérte a pénzét és a köv dobozt a héten megveszem mert biztonsángos, hatékony és mert Scitec. (szigoruan evés után vegyétek be mert ha éhgyomorra azonnal szaladsz a WC-re;)"
GreenTea
Az igaz ugyan hogy szép a reklámszöveg, de nem hinném hogy akkora hatása lenne...
Fölösleges növekedési hormonokat szedni 25-30 éves kor alatt, addig úgy is tombol a tesztoszteron és baráti.A növekedésedet nem ez befolyásolja, akkor használnám ha a normális étrend,edzés,pihenés,kiegészitők (fehérje,vitamin,kreatin,bcaa,glutamin) után sem tudtam fejlődésre birni az izmaimat.
A nemi élet serkentésére meg szerintem nem testépitő kiegépszitőket szoktunk használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!