Scitec - Perfect Fatloss tapasztalatok? Megérte? Bővebben lent!
Csatlakozom a többiekhez, amíg nincs rendben a kaja, addig felesleges bármilyen zsírégető, márpedig a normális diétában sok csirkemellett kell enni. És nem megengedett a csoki. Majd ha lefogytál mehet - persze csak néha.
Elég lett volna neked egy L-carnitin is szerintem, a komplexebb zsírégetők nem a diéta legelejére valóak. Leírtad hogy mit nem eszel, de azt nem írtad le, hogy mit eszel? 2-3 napi étrendedet leírhatnád, meg azt is hogy pontosan mit takar az a napi 2 edzés.
Hát az étrend, igen... a napjaim mostanában úgy néznek ki, hogy reggel felkelek 8 körül, fél liter vízzel beveszek 2 kapszulát(éhgyomorra kell), rá kb 20 percre 2 szelet teljes kiörlésű toast kenyeret véknyan vajazok (eddig nem tettem, de anélkül nem csúszna), rá csirke/pulykamellsonka, többnyire paprikával vagy paradicsommal meg ha épp van, akkor egy actimelt (natúr általában). Na ez a kaja min. 10 percig tart, addig tuszkolom le (hogy miért? mert tudom,éhes vagyok, de nem kívánom, más kaját meg mégúgyse.) Na ezek után ebédre(ami 2 után volt) pl tegnap egy szelet párolt halat nem bírtam megenni 2 főtt krumplival. Ezután megint jön 2 kapszula, majd estére ettem kb 50-60 g selyemsonkát néhány korty kefírrel(kaukázusi). Gyakran van még csirkemell párolt zöldségekkel, vagy rizzsel(de azt is csak úgy szeretem ha van benne bébirépa, borsó, meg mindenféle zöldség). Édességet abszolút nem kívánok, meg szinte egyáltalán semmit már, csak tudom, hogy muszáj ennem.
Mozgás: eddig reggelente 40 perc szobabicaj volt (éhgyomorra), de sajnos elromlott a minap, ezért amíg nem csinálja meg valaki (már ha meg lehet), estére elmegyek futni (nagyon rühellek, de muszáj ), napközben pedig mint írtam már Rubint Rékázok és elkezdtem Tatarek Rezső tornáit, általában ezek 30-40 percesek. Nem, nem fogok többet, ezt is nagyon-nagyon nehezen bírom jelenleg. Szóval MI a PROBLÉMA? Mit csináljak? Tényleg ennyire értelmetlen ez a Perfect Fatloss? Tényleg nem érhetek el vele így se semmit? Nem akarok kifutómodell lenni, egyszerűen néhány kg-tól szeretnék megszabadulni, sőt..megelégszem csak azzal, ha elégedetten nézhetek tükörbe. Eddig én azt hittem az ilyen minőségi termékek tényleg segítenek, teleshopos csodaszerekben meg társaiban sosem gondolkoztam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!