Hogyan tudnék a hasamból fogyni? Ötletek, tapasztalatok? Bővebben lent.
Tudom,tudom.. nincsen lokális zsírégetés,meg az ember csak egyszerre tud mindenhonnan fogyni,de nekem eléggé speciális problémám van..Csak a hasam nagy..és ez annyira zavaró és látványos,hogy nem tudok mit kezdeni vele,mivel alapból vékony vagyok.
Bicóztam egy évig, meg egészségesen kezdtem el étkezni,gondoltam oké,csak így fogok hasról fogyni...na most 10kg-t fogytam,megjegyzem lejjebb ment a hasam,de még mindig nagy...és alapból eléggé vékony vagyok,és most meg még vékonyabb lettem a sporttól meg a "diátától" eléggé magas vagyok és 49kg..szval hangsúlyoznám,h így is úgy nézek már ki mint egy anorexáis...nagy hassal.
Szóval bármilyen ötlet jöhet,de fogyózni nem fogok,sőt valahogy vissza kéne pár kgt szednem,de akkor elkerülhetetlen az,h hasra is újból visszamenjen..:S
Tanácsokat várok.
Előre is köszönöm...
Szerintem is a kajában van a bibi.Minőségi ételeket egyél és sportolj.Pl.futás-mindenhová jó:)
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom milyen problémám lenne.. :S
Minőségi ételek alatt mit értetek?
Normálisan kajálok... mondhatni egészséges kajákat..
utolsó- egyébként hullahoppozom mostanában.
Én először hormonális okokra gyanakodtam,de voltam pajzsmirigy kivizsgáláson is...
Egyébként nem csak én látom nagynak a hasam.. szóval ez nem ilyen beképzelem dolog, volt,h azt hitték terhes vagyok..
de nem úgy nagy a hasam,h fel van fújódva,hanem rendesen zsíros ,tehát így össze tudom fogni a hájat szó szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!