Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék a hasamból...

Hogyan tudnék a hasamból fogyni? Ötletek, tapasztalatok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Tudom,tudom.. nincsen lokális zsírégetés,meg az ember csak egyszerre tud mindenhonnan fogyni,de nekem eléggé speciális problémám van..Csak a hasam nagy..és ez annyira zavaró és látványos,hogy nem tudok mit kezdeni vele,mivel alapból vékony vagyok.

Bicóztam egy évig, meg egészségesen kezdtem el étkezni,gondoltam oké,csak így fogok hasról fogyni...na most 10kg-t fogytam,megjegyzem lejjebb ment a hasam,de még mindig nagy...és alapból eléggé vékony vagyok,és most meg még vékonyabb lettem a sporttól meg a "diátától" eléggé magas vagyok és 49kg..szval hangsúlyoznám,h így is úgy nézek már ki mint egy anorexáis...nagy hassal.

Szóval bármilyen ötlet jöhet,de fogyózni nem fogok,sőt valahogy vissza kéne pár kgt szednem,de akkor elkerülhetetlen az,h hasra is újból visszamenjen..:S

Tanácsokat várok.

Előre is köszönöm...

2010. aug. 13. 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
A szénhidrátot du. 3 után felejtsd el. Azután rengeteg fehérje, edzzél tovább, akkor a lábad is vastagszik, és zsírból is megy le. Magas pulzusszámon végzett edzés min. fél óráig, és beindul a zsírégetés.
2010. aug. 13. 00:52
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Tess: [link]

Ez kimondottan a has "laposítására".

2010. aug. 13. 01:03
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
én nem vagyok szakártő a témában de nem lehet hogy valami nagyobb étkezési problémád van? ha mindenhol sovány vagy hogy lehet nagy a hasad... ilyet csak az afrikai éhező gyerekeknél látni mert tápláló ételt nem esznek
2010. aug. 13. 01:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan kell táplálkozni és sportolni kell. Azért nagy a hasad, mert nulla tápértékű dolgokat ettél eddig, abbol is csak keveset.
2010. aug. 13. 03:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is a kajában van a bibi.Minőségi ételeket egyél és sportolj.Pl.futás-mindenhová jó:)

Sok sikert!

2010. aug. 13. 08:01
 6/8 anonim válasza:
100%
Ez furcsa, ilyen sovány vagy és nagy a hasad?!? Nem lehet, hogy csak te látod annak? Vagy puffadsz esetleg a rossz ételektől? A lazább hasfal is eredményezhet ilyet, amit hasizomgyakorlatokkal tudsz erősíteni. De lehet felszívódási zavarod és még más betegséged is (akár lelki is), ha nagyon zavar kérj beutalót a gasztroenterológiara.
2010. aug. 13. 08:24
 7/8 anonim válasza:
Ezen a bélféreg dolgon a humoron túl azért komolyabban is el lehetne gondolkodni. Nézz utána a Colonix kúrának, és ha úgy gondolod, próbáld ki.
2010. aug. 13. 12:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem tudom milyen problémám lenne.. :S

Minőségi ételek alatt mit értetek?

Normálisan kajálok... mondhatni egészséges kajákat..

utolsó- egyébként hullahoppozom mostanában.

Én először hormonális okokra gyanakodtam,de voltam pajzsmirigy kivizsgáláson is...

Egyébként nem csak én látom nagynak a hasam.. szóval ez nem ilyen beképzelem dolog, volt,h azt hitték terhes vagyok..

de nem úgy nagy a hasam,h fel van fújódva,hanem rendesen zsíros ,tehát így össze tudom fogni a hájat szó szerint...

2010. aug. 13. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!