Tapasztalatok az Oriflame "gyümölcsös" samponjairól? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
már elég régóta kaphatóak ezek a samponok.. megtalálhatók mindenféle gyümölcsös formában, vannak samponok, és hozzá balzsam/kondicionáló... valaki kipróbálta már ezeket? tapasztalatok? elég olcsók, és ezért nem tudom, milyen lehet.. én a hajdúsítót szeretném kipróbálni.. kivis-narancsos úgy tudom..
Tapasztalatok?
2011. júl. 15. 17:35
1/2 anonim válasza:
Nekem volt már ilyen samponom, balzsam is hozzá. Nekem nem igazán jött be mert sokat kellett nyomni, hogy normálisan habozzon, így hamar elfogyott(mondjuk akkor még hosszú hajam volt). Viszont az illata az jó volt. Ha tetszik próbáld ki hátha neked beválik. :)
ui.: nekem kivis volt :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy válaszoltál..:) még egy kérdésem lenne, hogyha kivis volt neked, akkor ugye az a dúsító.. vagyis kivis narancsos.. tényleg dúsított? :)
2011. júl. 16. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!