Multi Pro - Scitec Nutrition -ról vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Elkezdtem itthon edzeni, azt mondták ne szedjek semmi (nem mintha akarnék) csak mondjuk vitaminokat. Ezt néztem ki, jónak tűnik. Mit gondoltok, egy próbát megér, vagy van aki használta már?2012. máj. 11. 22:48
11/16 Kriegsnebel válasza:
Szerintem menj el terembe edzeni, nekem még diákbérletre is van lehetőséged. Azt a pár ezer forintot megéri, és kérd ki mindenben az edző tanácsát. Otthon nem tudsz minden izmot átmozgatni, és amit tudsz, azt sem úgy mint egy teremben. Aránytalan leszel így, szvsz, és minden kezdőnek, sokszor még haladóknak is kell a szakmai segítség. (Pl h vmit megtanulsz rosszul, senki sem fogja megmutatni hogyan kell szabályosan). Meg mondok egy példát. Vállra hogyan edzel otthon? Gondolom géped nincs, kézi súlyokból meg majd mindig veszel nagyobbat ha fejlődsz? Na mindegy ez kicsit hosszú lett.. :)
12/16 Kriegsnebel válasza:
nekem helyett neked most láttam h elírtam. bocsi.
13/16 A kérdező kommentje:
Én a Fegyencedzést csinálom, meg mellette Kettlebell + tabata jellegű futás
2012. aug. 5. 12:49
14/16 bbuilding válasza:
Az egyik legkomplexebb multivitamin. Itt jóáras:
15/16 anonim válasza:
Nem gond, ha egyszerre, étkezés közben veszem be a vitaminokat?
16/16 anonim válasza:
Nekem igen jónak tűnik. Az E-vitamint leszámítva. Ugyanis az mesterséges, és csak alfa tokoferolt tartalmaz, ami tudomásom szerint kiszorítja a szervezetből a gamma tokoferolt, ami ténylegesen védő hatású, szemben az alfával, amiről nem bizonyították, hogy bármilyen pozitív hatása lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!