Fekve nyomok és ha csak vizszintig emelem le súlyt akkor az milyen izomcsoportra jó?
Figyelt kérdés
szval rendes fekvenyomás csak a könyököm nem megy lejebb mint ahogy a testem van2012. júl. 27. 18:49
11/16 anonim válasza:
Nem figyeled mit írok: belső és külső mell részre nem tudsz elkülönítve edzeni. Felső részre sem, de ott kicsivel több az esély, mert vízszintes tapadásúak a mellizom rostjai, így vannak felső izomrostok is, amik döntött padnál jobban célzottak. DE BELSŐRE NEM TUDSZ!! Nem igaz, hogy ezt nem lehet már felfogni!
12/16 A kérdező kommentje:
akkor egyáltalán minek külön-külön részekre edzeni? pl negatív padon.. nemhiszem, hogy ha az alsó részére edzel akkor a felső része is ugyanúgy fejlődik.. meg akkor minek tárogatózni? mondjuk tárogatót én mindig is nyújtásra használtam de mind1
2012. júl. 27. 19:24
13/16 anonim válasza:
Azért , mert nem árt minél több szögből is megdolgozni az izmokat. A tárogatás jól ki is nyújtja ebben igazad van.
15/16 anonim válasza:
photo-shoppal lehet 10 részre is.:)
16/16 dirtboy válasza:
te keverd
a negatív nyomás,egyenes padon nyomás és ferdepados nyomás nem úgy terheli másként a mellizmot hogy külső vagy belső rész hanem úgy hogy alsó vagy felső rostok.
mivel a mellizom rostok nagy része vízszintesen helyezkedik el ezért nem tudod belső és külső részre bontani de tudod jobban terhelni a felső rostakt vagy az alsóbb rostokat.
viszont mind a kettőnél dolgozik az egész izom csak annyi hogy bizonyos rész kicsit jobban.
azért írtam hogy a mell izom nagy része vízszintesen mert felül a kulcs csonti rész már lefelé helyezkedik el a hónalj felé mert ott tapad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!