Jól csinálom a hasprést?
Figyelt kérdés
Felrakom a lábaimat az ágyra és úgy csinálom a hasprést. Végülis nem tudom jó e én csak egy kicsit megemelem a felsőtestemet (közben felfelé nézve, levegő kifúj). Ha zsibbad a hasizmom (izomláz stb.) akkor jól csinálom, nem? Meg amúgy hatásosabb, mitn a felülés?2012. júl. 27. 09:41
1/7 anonim válasza:
Nem igazán hatásos a hasprés, egyáltalán. Egy olyan gyakorlat, aminél néhány hónap alatt röhögve feltornássza magát valaki 100 ismétlés fölé, csak pumpálgatásra jó. Olyan, mintha karedzésben leragadnál egy mellkasodig érő támasztékra dőlve végezett fekvőtámasznál.
2/7 anonim válasza:
Én jobban szeretem, mint a felülést, bár én súlyterheléssel végzem.:)
A felülés haspadon végezve jobb.
3/7 A kérdező kommentje:
És akkor mit csináljak ha se hasprés se felülés (nincs fekpadom).
2012. júl. 27. 10:51
4/7 anonim válasza:
Szerintem hasprést és függeszkedve lábemelést végezz. De várj meg még egy-két véleményt.:)
5/7 dirtboy válasza:
én úgy csináltam hogy fekpadra felfeküdtem,le csúsztam seggel a széléig aztán a lábam közé fogtam egy kézi súlyzót és úgy egészen negatívig le engedtem a lábam aztán onnan fel.
szóval lábfejnél használtam plusz súlyt.
mivel nincs fekpadod végezheted akár asztalra fel fekve is.
6/7 *Glissade* válasza:
Szerintem nem kell ahhoz néhány hónap, hogy valaki 100 ismétlés fölé menjen(elsőre is menni fog annyi, mert túl könnyű):)
Szerintem is inkább csináld "negatívba". Annál örülni, fogsz ha 10-et sikerűl megcsinálnod egy huzamban. (bár attól függ mennyire van lentebb a felsőtested a fenekedhez képest).
7/7 anonim válasza:
Én csak hasprést negativban meg orosz csavart csinálok negativban. Azt kell megoldani, hogy a lábad magason legyen beakasztva, hogy a lábszárad a testeddel kissebb szöget zárjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!