Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jól csinálom a hasprést?

Jól csinálom a hasprést?

Figyelt kérdés
Felrakom a lábaimat az ágyra és úgy csinálom a hasprést. Végülis nem tudom jó e én csak egy kicsit megemelem a felsőtestemet (közben felfelé nézve, levegő kifúj). Ha zsibbad a hasizmom (izomláz stb.) akkor jól csinálom, nem? Meg amúgy hatásosabb, mitn a felülés?
2012. júl. 27. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán hatásos a hasprés, egyáltalán. Egy olyan gyakorlat, aminél néhány hónap alatt röhögve feltornássza magát valaki 100 ismétlés fölé, csak pumpálgatásra jó. Olyan, mintha karedzésben leragadnál egy mellkasodig érő támasztékra dőlve végezett fekvőtámasznál.
2012. júl. 27. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Én jobban szeretem, mint a felülést, bár én súlyterheléssel végzem.:)

A felülés haspadon végezve jobb.

2012. júl. 27. 10:38
 3/7 A kérdező kommentje:
És akkor mit csináljak ha se hasprés se felülés (nincs fekpadom).
2012. júl. 27. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hasprést és függeszkedve lábemelést végezz. De várj meg még egy-két véleményt.:)
2012. júl. 27. 10:55
 5/7 dirtboy ***** válasza:

én úgy csináltam hogy fekpadra felfeküdtem,le csúsztam seggel a széléig aztán a lábam közé fogtam egy kézi súlyzót és úgy egészen negatívig le engedtem a lábam aztán onnan fel.

szóval lábfejnél használtam plusz súlyt.

mivel nincs fekpadod végezheted akár asztalra fel fekve is.

2012. júl. 27. 11:30
 6/7 *Glissade* ***** válasza:

Szerintem nem kell ahhoz néhány hónap, hogy valaki 100 ismétlés fölé menjen(elsőre is menni fog annyi, mert túl könnyű):)

Szerintem is inkább csináld "negatívba". Annál örülni, fogsz ha 10-et sikerűl megcsinálnod egy huzamban. (bár attól függ mennyire van lentebb a felsőtested a fenekedhez képest).

2012. júl. 27. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak hasprést negativban meg orosz csavart csinálok negativban. Azt kell megoldani, hogy a lábad magason legyen beakasztva, hogy a lábszárad a testeddel kissebb szöget zárjon.
2012. júl. 27. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!