Ha a szteroidhasználat tényleg olyan veszélyes miért nem hallani, hogy testépítók halnak meg? :D
Figyelt kérdés
nézzük pl arnoldot 70 valahényéves vagy stallone jó ő nem profi de azért ő se csak fehérjeturmixokat ivott:Desetleg coleman ő sem mai csirke és ezek aztán tényleg használtak nem kevés dolgot nem kis mértékben mégis életben vannak,máshol meg már úristen csináltál egy danabol kúrát meg fogsz halni szétment a májad veséd stb...2012. júl. 26. 14:07
21/38 anonim válasza:
Igen, de ha nincs jó genetikád alapból, akkor hiába a kox, nem mész semmire. Neked írták:
22/38 dirtboy válasza:
kérdező jól sejtem hogy kb 16-18éves vagy?
23/38 A kérdező kommentje:
elég jó a genetikám!20éves vagyok!
2012. júl. 26. 14:41
24/38 anonim válasza:
Ha olyan jó lenne, már rég' egy edző készítene föl a versenyekre és nem itt kérdezgetnél a koxról.
25/38 A kérdező kommentje:
óriási ez a cikk tudott valamit az öreg:Dnem azt mondtam h kurv.a jó de nem panaszkodom még 6 év edzés után is fejlődők elértem egy 46os bicepszet dopping nélkül extrém ektomorf testalkatból,amúgy miért készítene már föl?
2012. júl. 26. 14:52
26/38 Zakathol válasza:
Az "elég jó a genetikám" kijelentések már alapból viccesek a számomra. Honnan tudod? Ismered a géntérképed? Csak azért mert vékonyabb alkat vagy akire kevésbé ragad zsír, és netalán jó az inzulinérzékenységed még nem lesz jó a genetikád...
27/38 A kérdező kommentje:
jólvan gyerekek nem fogom itt bizonygatni nem vagytok ti senkik h be kelljen bizonygatnom,akkor nem jo a genetikám ennyi=)
2012. júl. 26. 14:56
28/38 anonim válasza:
És tudod mennyi jó genetikájú van még az országban? És azokból is sok van, akikkel már személyi edzők foglalkoznak és rengeteg lóvé is van a cuccokra. Szerinted sok értelme lenne olcsó sz@rokkal becuccolni közepesen jó vagy nem ultrajó genetikával és elérnél egy 6. vagy 8. helyet egy hazai versenyen?? Magyarok közül is csak Tóth Daninak van profikártyája. Szerinted akkor könnyű híresnek lenni?, csak a koxoláson múlik? ezen gondolkozz el.:)
29/38 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem mondtam h könnyű lenne és csak a cuccon múlik
2012. júl. 26. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!