Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha a szteroidhasználat tényleg...

Ha a szteroidhasználat tényleg olyan veszélyes miért nem hallani, hogy testépítók halnak meg? :D

Figyelt kérdés
nézzük pl arnoldot 70 valahényéves vagy stallone jó ő nem profi de azért ő se csak fehérjeturmixokat ivott:Desetleg coleman ő sem mai csirke és ezek aztán tényleg használtak nem kevés dolgot nem kis mértékben mégis életben vannak,máshol meg már úristen csináltál egy danabol kúrát meg fogsz halni szétment a májad veséd stb...
2012. júl. 26. 14:07
1 2 3 4
 11/38 Zakathol ***** válasza:

Pont erről beszélek, hogy az élsportban nem azt a mocskot zabálják... Orvosi stábbal, folyamatos kontroll alatt akár többmillió forintos szteroidkúrákat csinálnak, olyan szerekkel amik összhangban vannak egymással és a lehető legkevesebb ártalmas hatással.

Plusz például rengeteg testépítő cukorbeteg az "inzulin-dopping"-tól, ami ugyanúgy egy káros mellékhatás.

2012. júl. 26. 14:16
 12/38 anonim ***** válasza:
Egyébként haltak már meg többen is szteroid miatt, de nehéz bizonyítottan csak erre fogni. Pl. Andreas Münzer, aki hiperszálkás volt. Nem hiszem, hogy jó tett neki a sok vízhajtó, vagy a híres Zyzz, akinél szintén a kox lehet a felelős. De a haláltól eltekintve is sok súlyos egészségkárosodás léphet fel.
 13/38 A kérdező kommentje:
dirtboy:a növekedeési hormon tehát hogy ezek is úgyanúgy rommá vágják a szervezetet mint egy danabol<-de ez msot csak egy példa bármi mást írhatnánk
 14/38 A kérdező kommentje:
jó értem de ezek a halálestek száma elenyésző,zizznél se biztos,de akkor a nagyobbak örgebbek miért élnek még mindig?D:
2012. júl. 26. 14:18
 15/38 anonim ***** válasza:
Most írtuk le, hogy nem csak a haláleset a durva. Nyilván nem nap mint nap halnak bele testépítők a koxolásba, de attól még nem egészséges.
2012. júl. 26. 14:19
 16/38 A kérdező kommentje:
hát ha tudom hogy bármit nyomok eléldegélek majd 70éves koromig benne lennék és közben úgy élném le a rohadt életem hogy sztár vagyok,nem egy büszke naturál..:D
2012. júl. 26. 14:21
 17/38 dirtboy ***** válasza:
100%

ne fedd hogy olyan sztár akit kevesen ismernek.

ha te csak híres akarsz lenni akkor ne a testépítést válaszd,egy testépítő sem azért csinálja hogy ismert legyen.

plusz nem is biztos hogy sikeres lennél,nem azért profik a profik mert ők a leggazdagabbak aztán tele nyomják magukat koxal.

valószínű hiába koxolnál sosem lennél elég jó.

70év egyébként nem olyan sok,majd elugrok a sírodhoz,viszek virágot.

2012. júl. 26. 14:26
 18/38 anonim ***** válasza:
Ez az, hogy nem tudhatod és a jó cuccokra kell egy kis lóvé.:)
2012. júl. 26. 14:26
 19/38 A kérdező kommentje:
így van csak erre mondják hogy kockázat nélkül nincs nyereség:D
2012. júl. 26. 14:27
 20/38 dirtboy ***** válasza:
100%
én inkább maradok a fájdalom nélkül nincs nyerseségnél,az egészségem nem játék.
2012. júl. 26. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!