Testepitok! Ez hogy van? Nem ertem!
Figyelt kérdés
Eddig kajabol oldottam meg a feherjet, meg kreatint szedtem melle.
Aztan most hallottam a tablettas aminosavakrol.
Arra gondoltam,h most mar vagy 20 grammot nem kajabol, hanem ilyenbol vinnek be.
A poros megoldas annyira nem erdekel, mert egyszeruen hanyingerem van a shakeektol:S
Szal szedhetek ilyet?
Neten erre nem nagyon talaltam valaszt, biotechbe meg leszart a pali.
2011. jún. 20. 09:13
1/4 TOMAtm válasza:
a tablettás amino kb ugyanaz mint a tejsavó-turmix csak tablettában.1gramm egy tabi abból 800mg a fehérje,tehát ha napi pár szemet eszel akkor semmi értelme.1 kilós kiszerelés kb olyan 10ezer,ami azért egy kiló tejsavó árához mérten eléggé sok.de nem kell turmixolni,és folyadékkal akkor dobsz be pár szemet amikor akarsz.nekem is van,ha tudom h pl 4 órát fogok autózni pályán akkor viszek magammal.
2/4 anonim válasza:
1: vegyél inkább "port".. 2: normáilis ízűt hogy ne hányd össze magad 3: ne legyél kislány
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, közben ráleltem a builderen is, azt írja, hogy ezt csak pluszba kell leginkább fogyasztani, ha már egyébként meg van a megfelelő mennyiségű fehérje bevitel.
2011. jún. 20. 12:08
4/4 anonim válasza:
plusszban lehet fogyasztani és nem kell. először legyen rendes étrended majd utána protein/tömegnövelő, vitaminok.. az aminosavak sokkal hátrébb vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!