Hogyan tudnám a tartásomat javítani?
Figyelt kérdés
Mivel webfejlesztőnek tanulok, napi 8 órát görnyedek a gép előtt, és sajnos szembesültem azzal, hogy olyan leszek/vagyok mint egy púpos apród. Szeretném a tartásomat férfiassá alakítani, erre kerestem gyakorlatot és nem találtam, ezért kérem a segítséget. Akár videó, leírás, kép is jöhet.
Üdv, 15/F
2012. júl. 26. 08:27
1/6 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg a kettlebellt. Megerősíti a derekat és nagyszerű erőnövelő, ill. állóképesség-fejlesztő edzés.
2/6 anonim válasza:
figyelj a tartásodra és huzd ki magad, kezdetben fáj aztán majd megszokod, szerintem kettlebell csak utána jöjjön ha ferde a hátad mert szarul fogod adni neki a terhelést
3/6 anonim válasza:
Először is, a legfontosabb a szék, amin ülsz. Mindenképpen kifelé lejtsen. Ha nem lejt a széked kifelé, akkor még az egyenes is elmegy. Nézd meg a háttámláját, hogy domborodik-e, ha nem, vannak tépőzáras háttartók, amik követik a gerincet és helye tartást adnak. A székedet is olyan magasra állítsad, hogy szembe legyen a monitor. Figyelj mindig a tartásodra és próbálj meg óránként pár percet azzal tölteni, hogy felkelsz és kihúzod magad és mész egy kört. Sok sikert! :)
4/6 anonim válasza:
Úgy kell kihúzni magadat, hogy a fejedet emeled felfelé(ne hátrafelé!)(mintha egy zsinór lenne a fejed tetején, amit húznak). A legjobb megoldás szerintem a térdeplőszék, vagy a japán térdelés(seiza), bár ez kényelmetlen eleinte vagy magasságban sem jó. Esetleg ülőlabda stb.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget, amint lehetőségem lesz beszerzem azt a széket ami igazodik a gerinchez, addig rendszeresen csinálok gyakorlatot. Sokat segítettetek!
U.I: Kipróbáltam a seizát, de nagyon kényelmetlen / vagy csak rosszul csináltam :)
2012. júl. 26. 10:57
6/6 anonim válasza:
Most találtam ilyen ülőpárnát, ami direkt erre van kifejlesztve(dynair ülőpárna). Én ki fogom próbálni, jókat írnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!