LÁNYOK szerintetek ez egy jó testalkat vagy van még mit javítani rajta? (lehet kritizálni! )
Figyelt kérdés
1 hónap kondi után elért eredmény. még messze az út,de nem árt ha az ember követi a fejlődést!2012. máj. 16. 16:23
2/13 anonim válasza:
1 hónap után azért nem tennék már is fel magamról képet a netre :D De te dolgod...Lányoknak biztos tetszik amúgy :D
3/13 anonim válasza:
Szerintem jó :) Sok sikert a továbbiakban!
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. máj. 16. 16:41
5/13 anonim válasza:
Nekem tetszik :) Gratula! Csak így tovább!!!
6/13 anonim válasza:
még hurka vagy öcsi, nem baj 1 hónap alatt ne számíts sokra majd 2 év múlva rakosgass fel képeket ne 1 hónap után :D
7/13 anonim válasza:
Te sem szoktál lábazni mint a többi 50 kilós manöken ugye?A bicepszem nagyobb mint a combod..
8/13 Zakathol válasza:
Tudod az eredményekről kérdezni akkor van értelme, ha tudjuk a MENNYISÉGET! Itt hol a mennyiség?
Egy előtte kép is kellene talán...
Ha meg csak azt szeretnéd, hogy a lányok rajtad nyáladzanak, azt is megértem, csak akkor tedd fel a kérdést úgy :)
9/13 A kérdező kommentje:
szoktam lábazni. előtte képet elfelejtettem feldobni. kb. 6 kilót szedtem fel.
2012. máj. 16. 16:58
10/13 A kérdező kommentje:
megtekinteném a bicepszed. dobj fel képet róla.
2012. máj. 16. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!