Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, 168 cm, 64 kg.
2012. ápr. 2. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
ez attól függ hogy oszlik el rajtad, de ezekből az adatokból egy olyan nő jut eszembe akin van felesleg, de nem kövér, és egy nő úgy szép :)
2012. ápr. 2. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

igazi zsírdisznó!!!!!!!!!!!!!!!!

kép nélkül, hogy alkossunk véleményt? Bírom az ilyen kérdéseket.......midenkinek más tömegű a csontozata izomzata van aki 59 kilósan duci van aki 65 kilósan sportos testalkatú.

2012. ápr. 2. 11:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Pont az ilyenek miatt nem teszek fel képet, mint te.

Az első válaszadónak pedig köszönöm a válaszát.

2012. ápr. 2. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Woman logic...
2012. ápr. 2. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:

milyenek miatt, a 2.nak igaza van, így elég nehéz, akár lehetsz normál alkatú is, de lehet van rajtad felesleg, de ezt sztem te is el tudnád dönteni

Az biztos, hogy kövér nem vagy, max egy kicsi úszógumid van, ami nem feltétlenül baj, én szeretem ha van egy picike has, persze azért ne csüngő zsírpána legyen, cask egy kis simogatni való:)

2012. ápr. 2. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! szerintem nem vagy kover, en is ilyen vagyok. attol is fugg mondjuk mennyi az izom ebbol, es a csontjaid mennyire erosek. Bar az teny, hogy 5 kiloval kevesebbnek ereznem magam jol ,ezert most dolgozom rajta. de kovernek semmikeppen nem az!L/27
2012. ápr. 2. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!