Egyszomorulélek kérdése:
Szerintetek lehet sexy egy dundi lány nemis kövér nemis vékony hanem ilyen telt?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 23:13
1/8 anonim válasza:
igen lehet de szerintem keress google-n egy olyan képet amin egy olyan csaj van akire szerinted illik ez mert hát nem mindenki ugyanazt az alkatot hívja dundinak vagy vékonynak,
2/8 anonim válasza:
Naná! Bátyám barátnője is ilyen, de állati jól néz ki ezzel együtt.
4/8 anonim válasza:
ha szép az arca
és arányos a testalkata akkor simán
:-)
5/8 G'sX válasza:
milyen az a dundi de nem kövér? olyan mint a sportosan molett?
6/8 anonim válasza:
az a gond, hogy azok a csajok, akik dundinak, meg teltnek tartják magukat, azok mind kövérek...
7/8 anonim válasza:
Az attól függ ja hogy mennyire telt. Mert én személy szerint, a vékony modell alkatúakat kevésbé helyezem előnybe azt szeretem ha van nagy mell meg segg.
8/8 anonim válasza:
igen , az a legszexibb amikor egy csaj olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!