13 éves fiú vagyok és egy kicsit kövér. Hogyan tudnék például izmosabb lenni, fejleszteni az izomzatomat?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 13:36
2/7 A kérdező kommentje:
köszi vagy 4 éve futballozom :D
2012. márc. 14. 13:56
3/7 A kérdező kommentje:
jó mert amugy fogyok meg minden, csak a bicepszemre,tricepszemre,vállamra és a hátamra kellene edzenem :D
2012. márc. 14. 13:57
4/7 anonim válasza:
És a foci edzésen mindig csak fociztok? Nem hiszem. Ha a karodat, hátadat erősítenéd, ússz! A súlyzózást azért nem mondom, mert könnyű rosszul csinálni, ez pedig gyerekkorban különösen ártalmas lehet.
5/7 anonim válasza:
Baromira keményen nyomhatod 4 éve, ha dagadt vagy...
6/7 anonim válasza:
lehet h kapus és azért dagadt :D
am viccen kívűl.. szerintem ne kezdj bele egyből a gyúrásba.. sportolj vm mást.. jön a tavasz, biciklizz, kocogj, ússz, ha megy majd le felesleg majd akkor talán edz.. de 13 évesen.. szerintem várjmég a gyúrással picit! :)
7/7 anonim válasza:
Járj el este futni, ne egyél annyi édességet, kevesebbet olyan ételt fogyassz, ami nagyon zsíros. Focit meg vedd komolyan, mert ha "dagi" vagy, nem leszel jó sportoló soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!