34évesen lehet még izmosítani a testem, ha idáig nem sportoltam aktívan? 34/L
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Érdemes valamit elkezdeni? Melyik sportot ajánljátok?2009. júl. 15. 18:31
1/3 anonim válasza:
Lehet, és érdemes is, azért 34 évesen nem vagy még egy öregember. Csináld azt ami jól esik, és szereted.
2/3 anonim válasza:
Én is nagyjából ebben a korban kezdtem el otthon egyszerű izometriás gyakorlatokat meg fekvőtámaszokat csinálni. Semmi különös, csak pl. ajtóban vagy egyes bútorokon feszítem a kezemet, a mellizmaimat, de pár hónap alatt nagyon meglátszott, jól láthatóan átformálódtam. Sajnos ma már ezt is abbahagytam, de az akkor felszedett izmok megvannak. Mivel korábban nem csináltál ilyeneket, itt is fontos a fokozatosság, de azért bátran haladj is előre. Minden fajta mozgás és torna hasznos minden korban, és úgy hetvenig bármikor elkezdhető, legalábbis én ilyesmiket olvastam a neten.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2009. júl. 18. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!