Formálni, zsírt égetni de nem izmosítani?
Diétázz... diéta nélkül nem fogsz tudni fogyni, arról nem is beszélve, hogy nincs helyi zsírégetés.
Ha igazán vékony lábakat akarsz akkor nagyon, nagyon hosszú egyenletes tempójú futás a tuti. Vagy ülj be egy tolószékbe és koplalj, akkor is vékony lábad lesz.
Formálni
Ezt nehéz definiálni,mert nőknél ez 1000 dolgot jelenthet.
Az izmoktól lesz formás az ember egyébként.
Zsírt égetni
Diéta és edzés.Otthon csinálhatod-ugrókötél,4 ütemű fekvő,kocogás,bicaj.
Nem izmosítani
Ha kalóriadeficites a diétád,akkor képtelenség,hogy izomtömegben nőj.
Amennyiben a diéta eredeti jeletésével használatos: kiegyensúlyozott, csökkentett kalóriabevitelű étkezés. Ha megvonod pl. a szénhidrátokat magadtól, elsőek az izom épül le. Nem tudom, hány éves vagy, de lábat vékonyítani a monoton nagy időintervallumú alacsony (zsírégető ) pulzusszűmú mozgáso kívül torával is lehet.
Próbálj meg terpeszbe a lábadra ráhajoli, egyik másik lábfejhez ki, belül garantált. Oldalt fekve emelgesd a fentebb lévőt, oldalt, illetve a derekadnál garantált, hason fekve emlegs a lábaidta fel, a fenekedre hat. Háto fekve emlegesd a lábad egyenként, majd párosával-az egész lábadra végig hat. Fiatal koromba vettem egy 2 számmal kisebb farmert, és egy hó alatt beletornáztam magam, reggel persze úsztam is. Ne egyél a reggeli edzés előtt, akkor jobban égeted a zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!