Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne izmos kockahasa...

Hogyan lehetne izmos kockahasam, mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok 179 cm és 65-70kg:)

2012. júl. 17. 23:36
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

kb. ilyen izmos szeretnék lenni! Sokat nem látni belőle de a lényeget igen:D

[link]

itt a 2.

[link]

2012. júl. 17. 23:39
 2/12 anonim ***** válasza:
2012. júl. 17. 23:44
 3/12 A kérdező kommentje:
választ kérek nem ilyen baromságokat... ha nem tudsz válaszolni csak ilyen hülyeségeket belinkelni akk gratulálok:D
2012. júl. 17. 23:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Azért kaptál ilyen képet mert van kismillió ilyen kérdés hogy hogy lehet kockás a hasad csak használni kéne a keresőt hozzá.
2012. júl. 17. 23:57
 5/12 A kérdező kommentje:
jah igen csak az a nem mindegy h hány kg vagy meg hány cm:D legalábbis sztem :D mert am én is utána olvastam ...
2012. júl. 17. 23:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem olvastál utána eléggé mert mindenhol ugyan az van leírva még az is le van írva hogy a szálkásító diétát hogy állítsd össze...
2012. júl. 18. 00:01
 7/12 anonim ***** válasza:
tökmindegy hány kiló vagy. kismilliószor le lett írva általánosítva, hogy hogy kell csinálni! nem személyre szabva! kereső!
2012. júl. 18. 00:04
 8/12 NagyonGonosz ***** válasza:
Diétás étrend + jó edzésterv + aerob.
2012. júl. 18. 09:35
 9/12 A kérdező kommentje:
köszi srácok:)
2012. júl. 18. 10:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, én amondó vagyok, hogy ha te sportoltál eddig rendszeresen, akkor ezzel a testalkattal nem lehetsz elhízva. Tehát futás és hasazás elégnek kéne lennie egy kockás hasizomhoz. Tán még étrend nélkül is, hiszen ilyen fiatalon, ha ilyesmi az alkatod akkor nem fognak szaladni rád a kilók. Persze ha eddig is sportoltál és nem fog meglepődni tőle a szervezeted, hogy terhelés érte.

Ha nem voltál túl nagy sportman és a mozgás + hasazástól elkezdesz zabálni akkor azonnal nézz utána egy megfelelő diétának (bár ilyen fiatalon azt elég nehéz tartani, hiszen az ember általában azt eszik amit elé raknak... És a szülők nem is nagyon örülnek annak, ha a gyerek nem eszik főzelékeket meg káposztát, stb...) vagy ha elment tőle a kedved akkor tedd át eme tervedet évekkel későbbre.

2012. júl. 18. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!